Annonce
Alarm 112

Nye oplysninger fra politiet: Kvinden, der påkørte toårig, blev uden grund hængt ud som flugtbilist

Arkivfoto: Michael Bager

Vejle: Den kvinde i en sort Audi, som Sydøstjyllands Politi efterlyste fredag eftermiddag, efter at hun skulle have påkørt et toårigt barn ved Nordkajen ved Vejle Havn, stoppede rent faktisk op efter påkørslen.

Det fremgik ikke af politiets oplysninger fredag. Her oplyste man blot, at man var vidende om, at kvinden var klar over, at hun havde påkørt barnet, men at hun alligevel kørte videre. Politiet efterlyste blandt andet kvinden på Twitter.

Nu oplyser vicepolitiinspektør Mikkel Ross fra Patruljecenter Midt, at den cirka 60-årige kvinde i den rødbrune pelsjakke stoppede op, da hun fornemmede, at den toårige pige var kommet tæt på bilen.

- Men på det tidspunkt var pædagogerne ikke klar over, om pigen var kommet til skade. Så de sagde til kvinden, at de havde styr på situationen, og at hun blot kunne køre videre, fortæller Mikkel Ross.

Da det efterfølgende viste sig, at pigen rent faktisk havde brækket foden, blev det nødvendigt at komme i kontakt med kvinden i bilen. Hun meldte sig straks, da hun så episoden nævnt i pressen.

- Så der var tale om et hændeligt uheld og ikke en flugtsag, understreger vicepolitiinspektør Mikkel Ross.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce