Annonce
Erhverv

Nye retningslinjer: Legoland kan åbne inden sommer

Med nye retningslinjer fra Rigspolitiet tyder alt på, at Legoland kan slå dørene op for gæsterne, inden det bliver sommer. Åbningsdagen bliver på den anden side af 10. maj, forklarer Legoland. Arkivfoto
Legoland breder sig over et meget stort areal, og det viser sig netop nu som en stor fordel. Ifølge nye retningslinjer fra Rigspolitiet kan forlystelsesparker åbne igen, når der blot er tilpas god afstand mellem gæsterne.
Annonce

Billund: Der er håb forude: Alt tyder på, at det i løbet af sommeren vil blive muligt at komme i Legoland.

Nye udmeldinger fra Rigspolitiet betyder, at blandt andet forlystelsesparker nu igen må åbne for offentligheden. Der er dog nogle restriktioner. Eksempelvis må der ikke lukkes flere gæster ind, end at hver besøgende i gennemsnit har fire kvadratmeter at brede sig på. Det bliver næppe noget problem at opfylde for Legoland, der spreder sig over et areal på omkring 140.000 kvadratmeter.

Hos områdets suverænt største turistattraktion er det da også planen, at der inden sommerferien igen skal åbnes for gæster. Den præcise åbningsdato er dog ikke fastsat endnu.

- Vi har et meget stort areal, som vi kan fordele vores gæster ud over, så vi går ud fra, at vi kan åbne på et tidspunkt efter 10. maj, så det stadig bliver muligt at komme i Legoland hen over sommeren, siger Kasper Tangsig, der er pressechef i Legoland.

Vi har et meget stort areal, som vi kan fordele vores gæster ud over, så vi går ud fra, at vi kan åbne på et tidspunkt efter 10. maj, så det stadig bliver muligt at komme i Legoland hen over sommeren.

Kasper Tangsig, pressechef, Legoland

Annonce

Ser nærmere på tiltag

Legoland skal ifølge retningslinjerne fra Rigspolitiet sikre, at parken er indrettet på en måde, så de besøgende kan holde passende afstand til hinanden. Hvordan det skal udføres i praksis, er noget, der for tiden bliver arbejdet på at finde ud af.

- Lige nu arbejder vi på at finde ud af, hvilke tiltag der skal til for at åbne parken. Vi skal blandt andet finde ud af, hvordan folk kan stå i kø ved en forlystelse, og hvordan vi kan sikre, at folk holder afstand, siger Kasper Tangsig.

I samme udmelding fra Rigspolitiet fremgår det, at klatreparker igen kan holde åbent. Dermed har Wow Park mulighed for endelig at få fastsat en åbningsdato.

Annonce

Lego House tager stilling i morgen

Regeringen har i dag slået fast, at det på denne side af 1. september under ingen omstændigheder bliver tilladt at samles flere end 500 mennesker. Hvordan det stiller en attraktion som Lego House, er endnu uvist.

- Vi tager stilling til udmeldingen på et møde i morgen (onsdag, red.). Men jeg tvivler på, at vi allerede nu kan fastsætte en åbningsdato, for der er stadig så mange ting, der er usikkerhed omkring, siger kommunikationschef i Lego House, Trine Nissen.

Retningslinjerne siger, at det er tilladt at leje sommerhuse ud, men at "tilhørende aktiviteter som for eksempel legeland, badeland m.v." skal holde lukket. Da også restauranter fortsat skal holde lukket, er der altså ikke på den korte bane udsigt til en åbning af Lalandia. Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Jan Harrit, administrerende direktør i Lalandia.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

18-årig døde efter en voldsom anholdelse: Hvorfor stilles ingen til ansvar?

Annonce