Annonce
Børkop

Nye sidde-muligheder på vej til populær strand

Skal man sidde ved Fladstranden, som det er nu, skal det være på badehåndklæder i sandet. Men nu stilles der nogle borde-bænke sæt op langs stranden. Dette foto er taget i sommer, hvor Smidstrup-Skærup Skole lukkede ned for en dag og sendte eleverne til stranden. Foto: Mette Mørk

Stranden ved Høll og Hvidbjerg får flere bænke til sommer. Deriblandt nogle ret specielle nogen.

Høll: Ok, det er måske svært helt at være i sommerstemning lige nu, men luk øjnene og forestill dig stranden ved Hvidbjerg. Det er sommer, sandet er varm, bølgerne slår blidt ind mod stranden, og du får lyst til at spise din medbragte madpakke.

Og til næste sommer er der meget større mulighed for, at du kan netop det, altså sidde på en bænk ved et bord.

- Vi har fået otte-ni bord-bænke-sæt, som blev til overs, da Høll-kiosken blev fjernet. De nye ejere skal selv åbne iscafé og grillbar på stedet, og de køber nye møbler, så de havde ikke brug for de bænke, som så blev i overskud. De tilbød grundejerforeningen disse sæt, som nu kan komme til gavn på strandene og andre steder i vores område, forklarer Egon Sørensen, der er formand for Grundejerforeningen for Hvidbjerg, Høll og Mørkholt.

Det giver lige stranden et ekstra løft.

Egon Sørensen, formand for Grundejerforeningen for Hvidbjerg, Høll og Mørkholt

Borde for alle

De gamle sæt skal sættes i stand først, og det arbejde skal man snart i gang med. Derefter skal de nye sæt fordeles ud langs Fladstranden ved Høll og hen til Hvidbjerg, og borde-bænke-sættene bliver sat op for, at alle kan gøre brug af dem.

- Der er i forvejen nogle få bænke langs stranden, som er sat op af private lodsejere, men der er bestemt ikke mange muligheder for at sidde ved et bord langs stranden. Så det bliver et fint nyt tilbud at kunne give de mange sommergæster. Både os, der bor her, og alle dem, der kommer hertil. Det giver lige stranden et ekstra løft, så vi er glade for, at iscaféens ejere tænkte på os, siger han.

Annonce

Kunstneriske træstole

Men det er ikke eneste nye tiltag, der venter den lange strand.

- Ud over dette har vi fået tilskud til store træliggestole. Det er altså ikke sådan helt almindelige træliggestole, men nogle stole, der laves fra bunden og bliver nogle, skal vi kalde dem, ret kunstneriske nogen. Der bliver her i vinterens løb arbejdet på, at de bliver klar til sommer, forklarer Egon Sørensen.

Jo, det er måske svært helt at finde sommerstemningen frem i den kolde januar, men snart vil solen atter varme strandene ved Hvidbjerg og Høll, og så vil der være nye muligheder for at sidde ned.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark For abonnenter

Statens planer om nye veje og jernbaner fanger tusindvis af borgere i usikkerhed: Helle har ventet på en afklaring i otte år

Give

Se billederne: DM i cykling blev skudt i gang med sved, tilråb og kolde fadøl

EM For abonnenter

Alle hold har været i kamp – vi kigger på fem højdepunkter og fem lavpunkter under EM indtil nu

Vejle

Til hot fodboldaften i Byparken - med øl, jubel, skuffelse og frossen oksekødssuppe

Annonce