Annonce
Fredericia

Nye skilte viser naturens hemmelige steder: Her er der også kønt

Nye flytbare skilte skal i perioder vise, hvor der også er fine naturområder i Fredericia. Andre grønne perler end volden, Østerstrand og Trelde Næs. Foto: Fredericia Kommune
Fredericia Kommune sætter seks styk op for at gøre opmærksom på andre grønne perler end vold, næs og strande. Foreløbig i blandt andet Erritsø.
Annonce

Fredericia: Flere steder kan man nu møde nye, grønne skilte, hvis man går eller cykler en tur.

”Naturvitaminer – oplev naturen lige her” står der på dem, og de skal ifølge en pressemeddelelse fra Fredericia Kommune vise vej til hverdagens små naturoplevelser og grønne genveje. Til andre perler end lige Trelde Næs, Fredericia Vold og Østerstrand, som folk nok skal finde hen til.

- Vi ved, at borgerne generelt har stor glæde af de mest kendte af vores naturdestinationer og besøger dem ofte. Nu gør vi lidt ekstra for at gøre opmærksom på de grønne kiler, forbindelser og bagindgange, som findes i boligområder eller på den anden side af vejrabatten, siger formand for miljø- og teknikudvalget, Christian Bro (S).

Foreløbig har Fredericia Kommune placeret seks skilte for at gøre opmærksom på grønne kiler, forbindelser og bagindgange, som findes i boligområder eller på den anden side af vejrabatter. For eksempel i nordbyen og vestbyen… Kort: Fredericia Kommune
Annonce

Har du forslag?

Der er lavet seks skilte, og planen er, at de over tid flyttes rundt i hele kommunen.

- Foreløbigt har vi valgt at placere skiltene i nordbyen, i Erritsø og i vestbyen. Når de har stået et stykke tid og forhåbentlig tjent deres formål, flytter vi dem, så de kan gøre gavn et nyt sted.

Det forklarer projektleder, Carsten Pedersen, Fredericia Kommunes natur- og miljøforvaltning:

- Har man forslag til, hvor de kan have en positiv effekt, er man meget velkommen til at tage fat i mig på carsten.pedersen@fredericia.dk.

Annonce

Topscorerne er:

Seneste undersøgelse af fredericianernes naturvaner fra 2018 viste, at det særligt er Fredericia Vold og Østerstrand, der besøges.

Dernæst er de mest populære steder Trelde Næs, Madsbyparken og Hannerup Skov.

…og i Erritsø. Kort: Fredericia Kommune
Annonce
Kultur

Vejles borgmester: Festivalerne tror på 2021

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Hvordan bliver julen 2020?

Annonce