Annonce
Kultur

Nye talentklasser: Vil du stå på en scene eller sparke til en bold?

Novaskolen tænder lyset for Vejle Kommunes nye talentklasser. PR-foto
Der er både plads til sport og kreativitet i talentklasserne, når Vejle Kommune til sommer udvider med en performancelinje. Potentielle elever fra 7. til 9. klasse kan søge ind nu og frem til 21. april.

Vejle: Er du ung og optaget af sport eller kultur, er der godt nyt på vej. Vejle Kommune udvider sine talentklasser, så eliteidrætseleverne får selskab af unge med passion for musik, drama, skrive- eller billedkunst til næste skoleår. Nye elever kan søge ind fra nu og frem til 21. april.

Novaskolen, der er vært for talentklasserne, forbereder en online infoaften 7. april, hvor potentielle performance- og eliteidrætselever kan høre mere.

- Vores elever er glade for at gå i eliteidrætsklasserne. De oplever, at det er muligt at kombinere skole og sport, at der er et godt fællesskab, højt fagligt niveau og engagerede lærere. Den viden tager vi med ind i arbejdet med den nye performanceklasse, så de også bliver tilfredse, og så håber vi, at der er mange, som vil søge ind, siger skoleleder John Risberg i en pressemeddelelse.

Forældre og elever kan tilmelde sig infoaftenen via https://elitevejle.dk. Det er desuden muligt at få en rundvisning på Novaskolen efter aftale med skolelederen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Bytte-bytte-bygrund: Borgmester gør klar til at afgive en pæn bid af Sønderbrogade

Navne For abonnenter

Sanne har været bagerjomfru i 25 år: Uden hende var butikken ikke den samme

Annonce