x
Annonce
Billund

Nyskrevet kabaret med revyviser får premiere i Magion

Brian Svendsen, John Skou, Kim Brandt, Frederik Brorson, Neklas Klausen og Birgitte Antonius er truppen, der viser kabaretten "Maggiduddi og jeg med fler'". Foto: René Lind Gammelmark
Grindsted skal gøres kendt som stedet, man kan opleve revykabaret. Premiere i Magion 21. august.

Grindsted: Ambitionerne er høje hos truppen bag den nyskrevne kabaret af revyviser, som får premiere i Magion den 21. august i forbindelse med festugen: Grindsted skal på landkortet som byen, man besøger for at høre gode revyviser sat sammen på en ny måde.

Ophavsmændene til den idé er John Skou og Birgitte Antonius, som har turneret landet rundt med deres revysange. Nu har Birgitte Antonius sat sangene ind i en helt ny sammenhæng, og kabaretten "Maggiduddi og jeg med fler' "er opstået.

Annonce

Revysangens genklang

Revysangens Genklang er en forening, der har specialiseret sig i at fortælle dansk revysangs historie.

Foreningen har de seneste par år optrådt over hele landet med revyviser både som duo og trio.

Se mere på: www.revysangensgenklang.dk

Stærkt hold

"Maggiduddi og jeg med fler'" er et genhør med flere af de danske revyviser helt op til i dag. Et nostalgisk tilbageblik med et nutidigt og humoristisk udtryk.

John Skou er kapelmester og står i spidsen for både den musikalske og historiske del af forestillingen. Spørgsmålet er dog, om han kan få lov til at præsentere flere års forskningsarbejde i dansk revyhistorie, når scenen indtages af tre sprælske revyskuespillere, der hver især glæder sig til at fremføre netop deres revyviser og få publikums uddelte opmærksomhed?

Med på scenen sammen med Birgitte Antonius er Frederik Brorson fra Musicalakademiet i Fredericia samt unge Neklas Klausen, der blandt andet har slået sine folder hos 7-kanten i Janderup. Musikalsk har John Skou følgeskab af konservatorieuddannede Brian Svendsen.

Sanger og skuespiller Kim Brandt, der har optrådt i mange sammenhænge, er forestillingens instruktør.

- Vi har fået nogle super gode folk med. Vi glæder os meget og håber, at rigtig mange vil reservere en af dagene og købe en billet, siger John Skou.

På turné

Efter premieren i Magion og yderligere to forestillinger i Grindsted drager forestillingen på turné til blandt andet Vensyssel Teater i Hjørring.

Billund Kommune og Nordea Fonden har støtter kabaretten økonomisk.

Revysangens Genklang, et lille projekt, som har vokset sig stort med optrædender over hele landet. John Skou spiller, og Birgitte Antonius synger. Arkivfoto: Martin Ravn
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Kirsten måtte køre hjem med alt sit skrald: Kun folk med lige nummerplader kom ind på genbrugspladsen

Leder

Når Danmark står sammen hver for sig

Annonce