Annonce
Erhverv

Nystartet el-firma har travlt: Åbner afdeling i Vejle og søger ny medarbejder

Jesper Warming (i bilen) og Stig Madsen har taget springet og er startet for sig selv med Trekantens El Teknik. Efter fire måneder er de klar til at ansætte medarbejder nummer to og åbne ny afdeling i Vejle. Foto: Yilmaz Polat

Trekantens El Teknik har bare fire måneder på bagen, men er allerede klar til at åbne afdeling nummer to i Vejle.

Vejle/Give: Det er gået hurtigt for det nystartede firma Trekantens El Teknik Aps, siden de to ejere Jesper Warming og Stig Madsen stiftede elinstallatør-forretningen i Give midt i april.

Allerede små fire måneder efter åbningen har de ansat en medarbejder, leder efter endnu en og er klar til at åbne en afdeling i Vejle.

- Det er gået stærkt. Planen var, at Jesper skulle fortsætte i sit job et halvt års tid og så støde til firmaet derefter, men allerede efter 14 dage var der så meget at lave, at han var nødt til at sige op og begynde her, fortæller Stig Madsen.

De to kendte hinanden i forvejen gennem fælles bekendte og gennem deres job i elbranchen, som de begge har mange års erfaring fra - 37-årige Jesper Warming som elinstallatør og elingeniør og 32-årige Stig Madsen som elinstallatør og overmontør.

Jesper Warming startede egentlig firmaet i 2016, men kun på hobbybasis.

- Jeg kørte ud på opgaver efter arbejde, men kun som et deltidsprojekt. På et tidspunkt kom Stig og fortalte, at han overvejede at springe ud som selvstændig, og en dag ringede han og sagde, at nu skulle det være. Det er i korte træk, sådan vi kom i gang, fortæller Jesper Warming.

Annonce
Jesper Warming (til venstre) og Stig Madsen kendte hinanden gennem fælles bekendte og fra el-branchen, hvor de begge har arbejdet i mange år. Foto: Yilmaz Polat

Åbner i Vejle

1. oktober åbner de to en ny afdeling af firmaet på Karetmagervej i Vejle.

- Vi har mange opgaver i Vejle, så det giver god mening at lave en afdeling i Vejle, samtidig med at vi beholder den nuværende afdeling i Give, fortæller de to, som har et godt råd til andre, der overvejer at gøre som dem og springe ud som selvstændige.

- Der er ikke ret mange nyopstartere i branchen. Det er måske, fordi folk er utrygge ved at tage springet, men vores historie viser, at man kan sagtens starte uden at have en kundekreds på plads, så det er bare at gøre det, fortæller de to.

Deres kundekreds består mest af private, men målet er at få flere erhvervskunder i folden, ligesom de arbejder på at lande opgaver for offentlige institutioner.

- Vi har lige nu alt fra mindre serviceopgaver hos private til større opgaver og vi har netop afgivet bud på al elarbejde i et nybyggeri af 51 boliger, fortæller de to.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce