Annonce
Vejle

Nytårskoncerter klemt af coronaen: De flyttes til musikteateret - og du skal være hurtig

Sådan gik det til, da der var før-corona-nytårskoncert i hal 1 i DGI Huset i 2014. I år flyttes det populære arrangement til mindre rammer i Vejle Musikteater og holdes senere på året - 24. januar 2021. Arkivfoto: Benny F. Nielsen
En aflysning truede, men det er lykkedes at finde en model for afvikling af de traditionsrige nytårskoncerter med Lauseniana.

Vejle: Advarsel: Du skal være lynhurtig for at komme med til årets nytårskoncert, for billetantallet er reduceret til en fjerdedel.

Den gode nyhed er, at de traditionsrige nytårskoncerter i Vejle overhovedet gennemføres. Men mange vil uden tvivl begræde, at der bliver plads til langt færre gæster end normalt.

Tidligere år har der været to koncerter med over 1500 tilhørere pr. gang. I år bliver det to koncerter med i overkanten af 400 tilhørere pr. koncert.

Annonce

Maks. 500 personer brutto

Forklaringen er, at koncerterne på grund af virussituationen skal flyttes fra DGI Huset til Vejle Musikteater, hvor der maksimalt må være 500 personer inklusive orkesteret, dets hjælpere og musikteaterets ansatte.

Begge koncerter afvikles 24. januar, og salget af billetter til 220 kroner pr. styk begynder onsdag den 18. november kl. 10 på www.vejlemusikteater.dk og på billetsalgstelefon 79 43 20 30, hvor der vil være ekstra bemanding til det forventede tryk fra billetkøberne.

De sædvanlige "tumulter", når nytårskoncertens store publikum gør åbningen af billetsalget til en fest ved at møde op i billetsalgskontoret, er ikke mulige i år, oplyser musikteatret.


De sædvanlige "tumulter", når nytårskoncertens store publikum gør åbningen af billetsalget til en fest ved at møde op i billetsalgskontoret, er ikke mulige i år.

Fra artiklen


Annonce

Aflysning truede

Alternativet til flytningen af koncerten var en aflysning af arrangementet. Derfor citeres Dan Arnløv Jørgensen (K), der er formand for kultur- og idrætsudvalget under byrådet, i en pressemeddelelse for følgende:

- Jeg er glad for, at Vejle Musikteater næste år hjælper os med nytårskoncerterne. Vi lever jo i en usikker tid, hvor meget er foranderligt, så nu er der mere end nogensinde brug for at holde fast i nogle gode traditioner, som nytårskoncerterne jo er.

Som altid er det Lauseniana står for nytårsmusikken. Mange kender musikerne under bandnavnet Slyngelorkestret. Det ledes af kapelmester Jørgen Fuglebæk.

Orkestret har leveret musikken til nytårskoncerten siden 1981.

Annonce
Vejle For abonnenter

Personalemangel får restauratør til at trække stikket og koncentrere sig om sin restaurant i Vejle: 'Vi er tvunget til at stjæle folk fra hinanden'

Danmark

Torsdagens coronatal: Antallet af indlagte falder med 14

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Give-familien vandt igen titlen som Årets Købmand: Nu hedder halvdelen af prismodtagerne Eskildsen til efternavn

Vejle For abonnenter

VB'eren Kim Elgaard blev snydt, så vandet drev, og måtte flygte fra Maldiverne midt om natten: Nu er han efterskolelærer og vil udbrede nyt boldspil

Erhverv

Vindmølle-opsynsmænd fra Vejle løb med eftertragtet erhvervspris: Er lige blevet opkøbt af amerikansk firma

Hedensted For abonnenter

Bliver dit nabolag også tilgodeset? Se listen over ekstraordinært mange nye byggegrunde

Vejle

Bajonetsaven er sat i arbejde - i næste uge lander den store maskine: Så mange måneder tager det at at pille godsbanebygningen fra hinanden

Vejle For abonnenter

I dag falder afgørelsen i Vejle Motorbådklub: 11 medlemmer skal kæmpe for deres plads - formand frygter yderligere splittelse

Alarm 112

Voldsomt uheld i Vejle: Personbil slynget i grøften

Vejle

Så er det en kendsgerning: Skole har købt naboskolen af splittet Vejle Byråd - fremtrædende socialdemokrat blev sendt uden for døren

Erhverv

Stjerneadvokat afsløret: Skal betale millionbeløb tilbage

Give

Nabokommunen vil bygge tre gigant-vindmøller klos op ad kommunegrænsen: Vi fortsætter kampen, lover modstanderne

Erhverv For abonnenter

Kasper Würtz trækker Christian Bitz i retten i ny sag: - Jeg er nødt til at gå hele vejen, ellers har det hele været forgæves

Navne

Den gamle overlæge får 10.000 kroner for at tale åbent om sorg og død: Han er selv blevet enkemand to gange

Annonce