Annonce
Kultur

Nyt arrangement: Det swinger i gågaden

City Vejle sørger for, at byen swinger på en helt ny måde, når fire orkestre leverer lørdagsunderholdning i gågaden.

Vejle: Der er god grund til at finde det tilbagelænede humør frem og bruge et par ekstra timer på afslapning i Vejles gågader lørdag. Slå dig ned ved de rødternede duge, køb et par grillpølser og sluk tørsten til en god omgang jazz. Lørdagsstemningen får et løft med City Vejles nye arrangement "Jazz i gågaden".

Det er på Rådhustorvet og i Vestergade, det foregår. Fra scenerne bliver der serveret musik af fire jazzbands. Fra klokken 11 til 13 kan du møde Baggårdspumaerne på Rådhustorvet. Orkestret favner over et stort repertoire, fra Four Jacks til Tommy Steele, men leverer også en bred vifte af Otto Brandenburgs uforglemmelige klassikere.

Fra klokken 13 til 15 er det River Jazz & Blues Band, der underholder på Rådhustorvet. Orkestret har spillet på de danske musikscener i 45 år, og repertoiret består af velkendte temaer fra genrer som traditionel jazz, blues, swing, boogie og latin - samt egne numre.

Vestergade

Fra scenen i Vestergade kan publikum fra klokken 11 til 13 glæde sig til McQueen/Bøttern/Mathiasen.

- De klassiske amerikanske musicalmelodier og tekster fremføres og fortolkes på skønneste vis af Sofie McQueen i front, mens Mathias Bøttern og Emil Mathiasen på henholdsvis guitar og kontrabas, bakker op og sørger for at musikken svinger og gynger, så fødderne ikke kan være stille, lyder det i programmet.

Fra klokken 13 til 15 gælder det så det lokale band Jazzmood, der spiller swingende, livlig jazzmusik med et repertoire, der spænder fra jazzstandards, traditionelle numre og swingmusik.

Jazzen er gratis - og BRYG Coffee House, VinMedKant, Vinoble, Føtex Nørregade og Café 14-01 står for forplejning, som kan købes ved de to spillesteder.

Annonce
Forsiden netop nu
112 For abonnenter

Jeanette og Kenneth fra Jerlev overtog Humlum Kro i februar: - Det ser meget håbløst ud lige nu

Annonce