Annonce
Vejle

Nyt busselskab vil åbne billig-rute fra Vejle

Steen Holbech Petersen er manden bag det nye busselskab Lynbussen A/S, der sendte de første busser afsted fredag. Han håber at åbne en ny rute mellem Vejle og København i løbet af de kommende uger. Foto: Niclas Iversen.
Lynbussen A/S havde fredag debut på to ruter til København og håber at åbne rute mellem Vejle og København i løbet af tre uger.
Annonce

Vejle: Fra Vejle til København og retur med bus for 200 kroner.

Det kan blive virkelighed, hvis det går som indehaver af det nystartede busselskab Lynbussen A/S, Steen Holbech Petersen, håber.

Han sendte de første busser mellem Aarhus-København og Esbjerg-København af sted fredag.

De to ruter er foreløbig de eneste ruter på Lynbussens køreplan, men det skal ændre sig.

- Da vi lancerede vores hjemmeside for fire dage siden, gav vi mulighed for at folk kunne skrive, hvilke ruter de kunne tænke sig. Der er nu så mange, der har nævnt Vejle-København, at vi netop har søgt om tilladelse til at åbne den rute. Der kan gå op til otte uger, før vi har tilladelsen, men jeg håber på, at det vil gå hurtigere, så vi kan åbne ruten om måske tre uger, siger Steen Holbech Petersen, der har en fortid som vognmand med busser og taxa og som ifølge ham selv finansierer det nye busselskab.

Annonce

Afgang fra Borgvold

Ifølge Steen Holbech Petersen vil ruten mellem Vejle og København have stop i Middelfart, Odense, Nyborg og Korsør.

Vælger man at stå af i Odense, vil rejsen tur/retur koste 150 kroner.


Vi har ikke selv busserne, men vognmændene står i kø for at få lov at køre for os.

Steen Holbech Petersen


- Bussen vil afgå og ankomme på Borgvold og der vil være to daglige afgange, fortæller Steen Holbech Petersen, der tilføjer, at det bliver Iversens Busser, Ribe, der leverer busser og chauffører til den nye rute.

- Vi har ikke selv busserne, men vognmændene står i kø for at få lov at køre for os, så nu skal vi bare have tilladelsen, så vi kan komme i gang, fortæller Steen Holbech Petersen.

Annonce

Vejle i fase 2

Han tilføjer, at der som noget nyt bliver mulighed for at tage med Lynbussen fra Vejle til Aarhus på ruten København-Aarhus.

- Vi har fået en aftale med Circle K om at bussen kan samle passagerer op på tanken på Horsensvej til en maks pris på 125 kroner tur/retur, siger Steen Holbech Petersen.

Han har delt det nye busselskabs start op i tre faser.

- Fase 1 var åbningen af ruterne Aarhus-København og Esbjerg-København fredag. Fase 2 bliver blandt andet Vejle-København og andre ruter, som er oprettet på baggrund af brugerønsker og når vi kommer til fase 3, vil vi være til stede i 130 byer, siger Steen Holbech Petersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Hvordan bliver julen 2020?

Annonce