Annonce
Give

Nyt cateringsfirma i Give: Gourmet on a budget

Gourmet On A Budget er et nyt cateringskoncept, der nu holder sit indtog på Give-egnen. Her et eksempel på en lækker dessertmenu. Privatfoto
Bente Østergaard har efter i en årrække med stor succes at have drevet cateringsfirmaer i USA startet cateringsfirmaet Gourmet On A Budget op i Give-området.
Annonce

Give: Efter i en årrække at have haft stor succes i USA med sine cateringsfirmaer har Bente Østergaard nu vendt blikket mod det danske marked.

Efter en artikel i Give Avis om hendes virke har hun efterfølgende fået masser af opfordringer fra folk, der gerne så hende åbne et lokalt cateringsfirma, og sådan blev det.

'Gourmet on a Budget Catering' er en kendsgerning, og Bente Østergaard har allerede haft de første kunder, som hun har leveret mad til. Som navnet på firmaet antyder, så drejer det sig om god, velsmagende veltilberedt mad af gode friske råvarer. Og spændende sammensætninger.

- Jeg har selvfølgelig en masse forslag til lækre menuer, men jeg er også meget åben overfor kundernes ønsker både hvad angår menusammensætningen og selve økonomien i det hele, fortæller Bente Østergaard.

Bente Østergaard anretter selv menuerne ude hos kunderne, så den visuelle oplevelse også sidder lige i skabet. Privatfoto

Hun tager selv ud med maden, og hun er også hands on mht. anretning. Hun gør menuerne klar til servering ude ved kunden, så man skal ikke selv tænke på andet end at byde sine gæster velkommen.

- Det er jo mig, der laver maden, mig der lægger navn til, og da jeg går rigtig meget op i det visuelle også, vil jeg gerne have, at maden præsenterer sig rigtig flot, siger Bente Østergaard.

Kontakt foregår via hjemmesiden www.gourmetonabudget.dk, hvor man også kan se masser af gode eksempler på spændende retter og menuer.

- Ud over at levere til private, leverer jeg også gerne til firmaer. Det kan også være frokostservice. Antal og volumen aftaler vi ved kontakt, siger Bente Østergaard, der ved større selskaber har allieret sig med et kommercielt køkken.

Lidt til den søde tand hører naturligvis også med til konceptet. Privatfoto

Bonusinfo: For år tilbage havde Bente cateringsfirmaet Den Private Kok, men det blev så stor en succes, at hun måtte vælge mellen den og cateringssuccesen i USA, og her blev det amerikanerneder vandt den konkurrence.

Men nu er hun tilbage med sit populære koncept på dansk jord, og hun brænder for at komme godt ud over stepperne med Gourmet on a Budget Catering.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Corona-virus gik nærmest amok på Aarhus-bar - antallet af smittede er nu oppe på 25  

Vejle

Beboertalsmand efter flere smittetilfælde på Søndermarken: Regionen bør tilbyde corona-test til alle i Løget

Annonce