Annonce
Billund

Nyt firma i Sdr. Omme monterer solfilm

Tonni Larsen har etableret et nyt firma, Sdr. Omme Solfilm, hvor han primært monterer solfilm i biler. Her står han ved sin egen bil, der også har fået monteret solfilm på de bagerste ruder. Foto: Martin Ravn
Tonni Larsen har etableret firmaet Sdr. Omme Solfilm, som han håber at kunne leve af på et tidspunkt.

Sdr. Omme: Tonni Larsen har etableret sit eget firma - Sdr. Omme Solfilm.

Firmaet monterer solfilm i alle biler og busser og bygninger.

Og selv om han er nystartet, så er han ret erfaren ud i det med at montere solfilm i biler, da han har gjort det i efterhånden syv år på helt privat basis.

- Jeg har altid interesseret mig for biler, og jeg har altid selv monteret solfilm i mine egne biler. Så var der mange, der ville have mig til at montere solfilm i deres biler også. Og der er flere, der har opfordret mig til at starte et firma, fortæller Tonni Larsen.

Det ser ud til at være en god idé, da der allerede har været massiv interesse for Sdr. Omme Solfilm, siden Tonni Larsen slog det op på Facebook.

- Lige nu får jeg mellem syv og ti henvendelser om dagen med forespørgsler, og det har resulteret i syv biler, hvor jeg har monteret solfilm, fortæller Tonni Larsen.

- Jeg monterer for både private og erhverv, men indtil nu har der været flest personbiler, siger Tonni Larsen.

Annonce

Sdr. Omme Solfilm

Hos Sdr. Omme Solfilm koster det 1000 kroner at få monteret solfilm i en bil med tre vinduer. Typisk de to bagerste ruder og bagruden.

1500 kroner koster det at få monteret solfilm i en bil med fem vinduer. Typisk de bagerste og bagruden.

Fra 2000 kroner koster det at få monteret solfilm i en bil med over fem vinduer. Kunden får typisk en speciel pris, alt efter hvor mange vinduer det drejer sig om.

Det er ifølge færdselsloven ikke tilladt at montere solfilm i forruden eller i de forreste vinduer på en bil.

Forskel på biler

- Jeg vil også tilbyde, at jeg kan være kørende montør, så jeg kommer hen til kunderne og udfører jobbet, og jeg kører i hele landet. Nu skal jeg ud og have kontakt til områdets bilforhandlere for at gøre opmærksom på Sdr. Omme Solfilm, siger Tonni Larsen.

Lige nu kan han kun tilbyde en type toning, men han er i gang med at forhandle en kontrakt på plads med en leverandør af solfilm, så han kan tilbyde flere forskellige toninger.

Det tager typisk omkring halvanden time for Tonni Larsen at montere solfilm i en gennemsnitlig almindelig bil med fem vinduer.

Sdr. Omme Solfilm yder seks måneders garanti på det arbejde, der bliver udført. Det har Tonni Larsen ingen problemer med.

- I de syv år, jeg har monteret solfilm, har jeg ikke skulle lavet noget om. Ikke noget, der skyldes mit arbejde, siger Tonni Larsen.

Inden han etablerede firmaet, har han undersøgt markedet grundigt, og der er ikke mange firmaer i Jylland og på Fyn, der monterer solfilm. Det får ham til at tro på fremtiden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur For abonnenter

Vejlenserne siger farvel til Albert: Tak for de unikke billeder. Dig glemmer vi aldrig

Annonce