Annonce
Billund

Nyt fitnesscenter på vej: Funktionel træning og fællesskab

Fra venstre: Poul Erik Pedersen Marie Louise Pedersen, Ditte Hjort og fitnessinstruktør Michael Röhl. De tre andre er fysioterapeuter og flytter også ind i de nye lokaler. Her tilbyder de alternative behandlinger.
Den 1. september åbner et nyt crossfit-inspireret fitnesscenter i Billund med den personlige træner Michael Röhl i spidsen.

Billund: 1. september åbner et nyt fitnesscenter på Kløvervej 24. Centeret hedder FitnessCorner, men modsat de klassiske fitnesscentre, vil man ikke finde løbebånd eller diverse maskiner.

- Den eneste maskine vil være en romaskine. Ellers vil her blandt andet være kettlebelts, håndvægte, vægtstænger, reb og medicinbolde, forklarer leder og initiativtager til centeret, Michael Röhl.

Han satser på den funktionelle træning - i folkemunde også kaldet crossfit. Det er en træningsform, der bunder i kroppens naturlige bevægelser og at arbejde med sin egen kropsvægt.

- Jeg gør det her, fordi jeg selv elsker det og har dyrket det i to år. Der er så mange forskellige ting at gøre, og ingen træningsdag vil være ens, forklarer Michael Röhl, der har en baggrund som personlig træner.

Michael Röhl er både leder af centeret, men også træner på de kommende hold. Der er plads til 12 deltagere på hvert hold, og holdene kommer til at ligge om eftermiddagen og om aftenen fra tirsdag til fredag.

- Det gode ved træningen er, at jeg både kan have en nybegynder og en erfaren på holdet, der, selvom de får den samme træning, får noget ud af det, siger Michael Röhl.

Annonce

FitnessCorner

Åbner 1. september

Ejes af Michael Röhl, der har en baggrund som personlig træner

Fokuserer på funktionel træning

Der vil være holdtræning tirsdag til fredag

Et fuldt medlemskab koster 375 kr. om måneden

Håber på fællesskab

Der er også mulighed for at træne alene i centeret alle dage i tidsrummet klokken 6-22, men Michael Röhl håber, at holdene kan blive andet for deltagerne end "træn og gå igen".

- Jeg håber, at jeg kan være med til at skabe et fællesskab blandt deltagerne. Det er meget nemt at booke sig ind på et hold, men det at komme af sted kan være svært. Her kan fællesskabet være en stor hjælp.

Der bliver derfor også indrettet et særligt rum, hvor man kan sidde inden og efter træning og bare slappe af og hygge med de andre deltagere.

Fitnesscenteret får både en hjemmeside, og planen er, at der kommer en app, så man kan booke sig ind på et hold.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce