Annonce
Ikast-Brande

Nyt hal-cafeteria blev godt modtaget

Halbestyrer Winnie Hansen er glad for de nye vinduer i cafeteriet. Her er der nu frit udsyn til aktiviteterne i hallen. Foto: Peter Hald
Nørre Snede Hallen fejrer nyindrettet cafeteria og køkken.
Annonce

Nr. Snede: Nørre Snede Hallens nye cafeteria og køkken har skabt glæde både blandt brugere og medarbejdere. Hallens nye bestyrer Winnie Hansen, der også passer køkkenet og cafeteriet, er en af de mest tilfredse:

- Indretningen af det nye køkken har givet meget mere plads og albuerum, siger Winnie Hansen, som selv har været med til at sætte et stor fingeraftryk på projektet. Winnie Hansen blev nemlig taget med på råd, da hallens bestyrelse gik i gang med ombygningen.

En af de mest markante ændringer i cafeteriet er et stort vinduesparti ud mod hallen:

- Gæsterne i cafeteriet er virkelig glade for at kunne følge med i det, der foregår ud i hallen, fortæller Winnie Hansen.

- Og man keder sig jo aldrig her - der foregår altid noget hele dagen, og jeg er aldrig alene. Om formiddagen er hallen fyldt med børn fra skolen, senere kommer der idrætsudøvere, og her i cafeteriet er der møder om aftenen flere gange om ugen, siger hun.

Der sker meget andet som for eksempel bankospil om tirsdagen og store stævner i weekenderne. Den kommende weekend byder således på et stort håndbold-kortbanestævne for børn.

Den kommende juletid bliver ekstra travl med mange arrangementer, og som køkkenforpagter får Winnie Hansen også noget at se til med at lave mad til de julefrokoster, der skal holdes i cafeteriet.

Også dem, der måske ikke lige har deres daglige gang i hallen, kan få det nye cafeteria at se. Torsdag 21. november (altså i dag) er der reception og indvielse af nybyggeriet i hallen fra klokken 16 til 18. Alle er velkomne, understreger halbestyrelsen.

Køkkenet er blevet en god arbejdsplads, og Winnie Hansen har selv været med til at indrette det. Foto: Peter Hald
Halbestyrer Winnie Hansen tiltrådte i august og har allerede fundet sig godt til rette. Men som håndbold- og gymnastik-entusiast kendte hun hallen udmærket i forvejen. Foto: Peter Hald
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce