Annonce
Kultur

Nyt landsbyhjørne blev indviet i brugsen

Den nye infoskærm, der bliver den første af flere i området, hænger i Dagli'Brugsen, og den blev indviet tirsdag. Lokalrådets bestyrelse serverede gløgg og fortalte mere om projektet for omkring 100 borgere den dag. Privatfoto: Lokalrådet
Lokalråd arbejder på at opsætte infoskærme og plakatstandere rundt om i Øster Starup, Ågård og Gravens. Første skridt i den retning var en skærm og et nyt landsbyhjørne i Dagli'Brugsen i Ågård, og det blev indviet tirsdag.
Annonce

Øster Starup Sogn: Der er et aktivt foreningsliv, og der foregår mange spændende aktiviteter i Øster Starup, Ågård og Gravens-området. Men nogle foreninger slår arrangementer op på Facebook, nogle på hjemmesider, nogle i avisannoncer eller et helt fjerde sted, og derfor kan det være svært for områdets borgere at få et overblik over, hvad der alt er af muligheder.

Det skal der ændres på. Derfor arbejder Øster Starup Sogns Lokalråd benhårdt på at gennemføre et nyt medieprojekt med digitale infoskærme og analoge plakatstandere strategiske steder rundt i de tre landsbyer.

Skærmene skal dog ikke kun fortælle om arrangementer, men skal i ligeså høj grad bruges til at fortælle nogle af de mange gode historier fra området. Historierne skal skrives af nogle af de ældste elever på Øster Starup Skole, der fremover kan vælge et valgfag i medier og kommunikation.

Annonce

Omkring 100 kom og hørte mere

Første skridt til realiseringen af projektet blev taget tirsdag, hvor der var indvielse af et nyt, lille landsbyhjørne i Dagli'Brugsen i Ågård. Her er den første infoskærm hængt op, og der er desuden gjort plads til nogle plastbokse med brochurer og en ny opslagstavle. Alt sammen indrettet ved ind- og udgangen.

Tirsdag var lokalrådet så til stede i Dagli'Brugsen, hvor medlemmerne serverede æblegløgg og fortalte om landsbyhjørnet og medieprojektet.

- Jeg vil skyde på, at vi serverede gløgg for omkring 100 mennesker. Nogle var kommet bare for at se det nye landsbyhjørne, resten kom for at handle og ville samtidig gerne høre lidt, så det er vi rigtig fint tilfredse med, fortæller Else Iversen, der er formand for Øster Starup Sogns Lokalråd, og fortsætter:

- Den nye skærm virkede, som den skulle, så folk kunne også få en fornemmelse i grove træk af, hvordan det bliver, når det hele er færdigt.

Indvielsen af det samlede projekt og den nye ungeredaktion, der skal dannes på Øster Starup Skole, er planlagt til at finde sted 27. januar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce