Annonce
Fredericia

Nyt liv blomstrer op i det gamle løveapotek: Tina mangler blot at få styr på navnet til sin nye butik

Tina Borgaard glæder sig til, at hun 3. november slår dørene op til sin kommende butik, der med rampe og trappetrin bliver fremkommelig for alle, ligesom hun er positiv for, at kunder også kan komme hurtigt til og fra butikken i bil. Foto: Gustav Roesbjerg Mygind
3. november får midtbyen en ny specialbutik, når Tina Borgaard slår dørene op i Jyllandsgade 23. Blomster, vin, delikatesser og interiør er blandt varerne, man kan forvente at finde i beholdere og på hylder.

Fredericia: - Her bliver noget for alle. Også prismæssigt kan folk forvente varer i flere prisklasser, siger 49-årige Tina Borgaard.

3. november åbner hun ny butik i Jyllandsgade 23, hvor Fredericia Løve Apotek senest har haft filial. Som ved enhver fødsel skal der findes et navn. Hvad navnet på den kommende butik i Jyllandsgade bliver, er dog endnu uvist. I øjeblikket er der flere navne i spil, oplyser Tina Borgaard, der i dag driver Butik Cozy i det nordøstlige Kolding.

- Men det bliver ikke noget med Cozy, for det skal ikke blandes sammen med spisestedet her i byen, konstaterer Tina Borgaard, som lukker sin butik i Kolding i januar næste år.

Annonce

Hun glæder sig til gengæld til at opfostre sin nye specialbutik, som hun så småt skal til at tage under kærlig pleje med pensel og maling, når butikslokalet istandsættes og gøres klar til kunder.

- Butikken bliver på et eller andet plan ens lille barn. Det bliver helt vildt spændende, siger Tina Borgaard om lejemålet, der rummer 120 kvadratmeter butik samt lager, personaleareal og værksted.

Butikslokalet kommer til dels til at bestå af blomsterhandel med binderi i højre halvdel af rummet, mens venstre halvdel byder på forskelligt inden for interiør, vin og delikatesser.

Glæder sig til samarbejde

Selv er Tina Borgaard stødt på et par af butiksejerne i gaden, som nysgerrigt har fulgt med i, hvad der skete over i nummer 23, efter at ejendomsmægler N. H. Billund havde sat klistermærker med teksten "udlejet" op i glasfacaden.

- Jeg glæder mig og er sikker på, at vi får et godt samarbejde butikkerne imellem. Det indtryk er kun blevet forstærket efter at have mødt nogle af de andre i gaden, siger Tina Borgaard, der også ser frem til at engagere sig i handelslivet i Fredericia, hvor hun selv er født, opvokset og bosiddende.

Jeg glæder mig og er sikker på, at vi får et godt samarbejde butikkerne imellem. Det indtryk er kun blevet forstærket efter at have mødt nogle af de andre i gaden.

Tina Borgaard, indehaver af kommende butik i Jyllandsgade 23
Det åbne lokale er mere eller mindre indflytningsklar. Dog skal væggene have en omgang maling, ligesom Tina Borgaard skal have en væg op i sin vin- og delikatesseafdeling. Foto: Gustav Roesbjerg Mygind

- Selvom jeg har været glad for tiden og de mange faste kunder i butikken i Kolding, så bliver det bare noget andet også at møde folk, jeg kender privat og fra hverdagen, når jeg åbner her. Det er allerede begyndt at krible, konstaterer Tina Borgaard og pointerer:

- Kunne jeg åbne i morgen, gjorde jeg det!

Annonce
Vejle Boldklub For abonnenter

Karakterbogen: Stor VB-fremgang, men den rakte ikke i Brøndby - kun én faldt igennem, og det skyldtes et rødt kort

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Søndagens coronatal: 591 nye tilfælde af coronavirus det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Her er regningen: Vejles største boligforening måtte betale over en halv million kroner til lokal elektriker

Billund For abonnenter

Patrick er én af dem, der ikke passer ind i en kasse: Han flyder mellem det feminine og maskuline - og stiller nu op til kommunalvalget for Venstre

Vejle

De får revet tøjet i stykker, holdt hovedet under vand og bliver puttet i en ligpose: - Mange har opdaget, at det er skræmmende i halloweenhovedstaden Vejle

Vejle For abonnenter

Her er ugens bolighandler i Vejle Kommune: Hus på Strandvejen solgt for 4,2 mio.

Vejle

Se video: Ung landmand giver unge sygeplejersker anatomi-undervisning: 'Man lærer meget ved at holde et hjerte i hånden'

Erhverv For abonnenter

Grillkyllinger og citronmåner er altid et hit: Se hele listen med Vejle-virksomheder, der er blandt de 1000 største i Danmark

Erhverv For abonnenter

Nyt kvarter på vej tæt ved vandet: 39 rækkehuse skyder snart op

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Hedensted

Hedensted oplever kæmpe babyboom: Nu skal børnene passes i busser

Rejser For abonnenter

Rejsekunde ville ikke betale et restbeløb for 'corona-dødsdømt' krydstogt: Det endte med at blive en dyr beslutning

Vejle Boldklub For abonnenter

Trods nyt nederlag: Derfor ligner VB nu igen et rigtigt fodboldhold

Vejle For abonnenter

Arnløv kan stå som sejrherre, men ende som taber, hvis Sikær og borgmesteren rotter sig sammen

Danmark For abonnenter

Kommunalvalg på vej: De nære ting, der fylder vores hverdag, bestemmer, hvor vi sætter krydset

Annonce