Annonce
Egtved

Nyt lysanlæg forlænger tennissæsonen

Det nye lysanlæg er netop sat op ved banerne i Vandel, så de er klar, når sæsonen starter igen efter sommerferien. Privatfoto
Firehøje IF Tennis har netop fået installeret et nyt lysanlæg, der giver mulighed for at forlænge tennissæsonen til ud på sensommeren.

Vandel: Inden længe begynder tusmørket stille og roligt at falde på tidligere og tidligere, og det gør det svært at spille tennis udendørs i aftentimerne. For det er afgørende at kunne se ordentligt for at kunne spille.

Derfor er der stor glæde hos Firehøje IF Tennis, efter et nyt lysanlæg netop er blevet installeret ved tennisbanerne i Vandel.

- Det gamle anlæg var af ældre dato og lyste ikke ordentligt op. Derfor har vi de seneste år talt om, at vi ønskede en ny belysning, fortæller formand for tennisafdelingen Lene Jepsen.

Bestyrelsen søgte derfor DIF og DGI's foreningspulje om økonomisk støtte til indkøb af et nyt lysanlæg, og til bestyrelsens store glæde var tilbagemeldingen positiv. DIF og DGI's foreningspulje gav 30.000 kroner, som har været et rigtig godt tilskud til køb af det nye anlæg med LED-lys.

- For en klub af vores størrelse er 30.000 kroner rigtig mange penge, hvis vi skulle finde dem selv. Det havde ikke kunnet lade sig gøre. Derfor er vi rigtig glade og taknemmelige for støtten, siger hun.

Med de nye LED-lys er banens belysning hævet fra cirka 60 lux til 120 lux, altså en væsentlig forøgelse af lysets styrke.

- Det betyder, at vi kan forlænge tennissæsonen halvanden til to måneder til glæde for vores medlemmer, som også i de sene aftentimer vil kunne spille på en godt oplyst bane, forklarer Lene Jepsen.

Firehøje IF Tennis har lige nu 67 medlemmer.

Annonce

DIF og DGI's foreningspulje

DIF og DGI's foreningspulje uddeler hvert år økonomisk støtte for cirka 44 millioner kroner til idrætsforeninger.

Puljen har som mål at støtte hverdagens fællesskaber i idrætsforeningerne og skabe rum til udvikling. Det kan eksempelvis være til initiativer, som støtter op om DIF og DGI’s fælles vision, Bevæg dig for livet, der går ud på at få flere idrætsaktive danskere og få flere til at dyrke idræt i en forening.

Kilde: DGI.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Mette F: Østdanmark skal betale mere for et land i balance

Annonce