Annonce
Vejle

Nyt offer for coronaen: Vejle Golf Club udsætter jubilæumsfest

Vejle Golf Club besluttede torsdag at aflyse de planlagte festligheder i anledning af klubbens 50-års dag. De skal i stedet afvikles næste sommer. Pr-foto: Vejle Golf Club
Vejle Golf Clubs bestyrelse besluttede på et møde torsdag at udskyde de planlagte jubilæumsfestligheder i anledning af klubbens 50-års jubilæum til næste sæson.
Annonce

Vejle: Når Vejle Golf Club fejrer sit 50-års jubilæum, er klubben 51 år. For klubben har netop besluttet at udsætte de planlagte jubilæumsfestligheder til næste sæson.

Årsagen er usikkerhed i forbindelse med coronaepidemiens genopblussen i Danmark, og de seneste meldinger omkring udsættelse af genåbningen (fase 4), så der fortsat højst må samles 100 personer til arrangementer.


Under de nuværende forhold, hvor myndighederne ikke øger forsamlingsfriheden ud over de 100 personer, er det vigtigt at lade fornuften og hensynet til hinanden råde.

Claus Svold, formand for Vejle Golf Club


På Vejle Golf Clubs generalforsamling, der blev afviklet på Munkebjerg Hotel torsdag aften, sagde formanden Claus Svold om beslutningen:

- Vi ønsker selvfølgelig at fejre klubbens jubilæum med en fantastisk fest og havde planer om at opsætte et stort telt ved klubhuset, så der kan blive plads til et stort antal af klubbens medlemmer. Men under de nuværende forhold, hvor myndighederne ikke øger forsamlingsfriheden ud over de 100 personer, er det vigtigt at lade fornuften og hensynet til hinanden råde. Covid-19 begrænser vores muligheder for en tryg og god afvikling, og derfor har vi taget beslutningen om, at vi vil udsætte festlighederne, til vi kan fejre klubbens jubilæum for alle de personer, der ønsker at deltage, i trygge og festlige rammer, lød begrundelsen fra formanden.

Annonce

Jubilæumsfester næste sommer

Det er klubbens plan at festligholde 50-års jubilæet gennem en hel uge med forskellige golfarrangementer, afsluttende med en stor fest lørdag aften med spisning, musik og dans, og det kan klubbens medlemmer nu se frem til i sommeren 2021.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Musikgudstjeneste i Vor Frelsers Kirke

Erhverv For abonnenter

Egtved Brugs, Café Kværn, Ravning Dambrug, Gadbjerg Kloakservice - og mange andre: Her er ugens regnskaber i Vejle Kommune

Vejle

Fra himmel til helvede i Nørreskoven: Pølse-grillen stod kold og forladt

Annonce