Annonce
Fredericia

Nyt parti går efter borgmesterkæden: Ingen alliancer på forhånd

Borgerligt Fællesskab, der har Søren Grøn Stampe, Toke Kieler samt Kirstine Holst som byrådskandidater, har nu meldt ud om partiets borgmesterkandidat. Det bliver 42-årige Kirstine Holst, der skal kæmpe om den gyldne borgmesterkæde til november. Arkivfoto: Ludvig Dittmann
Den 42-årige socialkonservative Kirstine Holst har meldt sit borgmesterkandidatur under det kommende kommunalvalg. Borgerligt Fællesskab har bevidst valgt ikke at indgå valgforbund med hverken røde eller blå partier.

Fredericia: Når der til november skal sættes krydser på stemmesedler i kommunen, vil det være fredericianske Kirstine Holst, der kommer til at stå i toppen ud for partibogstav Y.

Borgerligt Fællesskab melder mandag morgen ud, at der nu er sat navn på borgmesterkandidaten, og det bliver altså den socialkonservative Kirstine Holst, der skal kæmpe om borgmesterkæden i spidsen for det relativt nye parti.

- Jeg har altid haft politiske ambitioner, og det falder mig helt naturligt at melde mig som kandidat til borgmesterposten. Jeg er ny i kommunalpolitik, og der er en del at lære, men det skal jeg nok komme efter. Hvis jeg bliver valgt, vil jeg gå til opgaven med stor ydmyghed og respekt, siger Kirstine Holst i en pressemeddelelse.

Annonce

Foruden Kirstine Holst har Borgerligt Fællesskab Søren Grøn Stampe samt Toke Kieler på listen over byrådskandidater, som borgerne kan stemme på 16. november.

Stærke egenskaber

Partiet har bevidst valgt ikke at indgå valgforbund med partier på hverken højre eller venstre fløj, da ”vi ikke ønsker at levere stemmer til nogle af byrådets nuværende partier, eftersom de i større eller mindre grad har været aktive eller passive i borgmesterskandalen og den dårlige kultur og forråelse i byrådet, som den er produkt af”, som det lyder i pressemeddelelsen.

Jeg har altid haft politiske ambitioner, og det falder mig helt naturligt at melde mig som kandidat til borgmesterposten.

Kirstine Holst, borgmesterkandidat

Kirstine Holst er 42 år og bosiddende i Fredericia med sin familie. Hun er uddannet i historie og journalistik og arbejder som selvstændig kommunikationskonsulent med fokus på menneskerettigheder og kriminalitetsforebyggelse. Hun er endvidere initiativtager til og forkvinde for foreningen Voldtægtsofres Vilkår.

- Vi ser det som en selvfølge, at hun skal bidrage med de stærke og samlende lederegenskaber for vores by, lyder det fra Søren Grøn Stampe og Toke Kieler fra Borgerligt Fællesskab i pressemeddelelsen.

Annonce
Alarm 112 For abonnenter

Kvinde dømt for vanrøgt af 25 heste: Dyrene var indsmurt i gødning og havde øjnene fulde af udflåd

Danmark

Fredagens coronatal: 324 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Husk det nu: Lørdag og søndag aften og nat er Fredericiavej spærret - lastbiler dirigeres helt udenom

VEJLE For abonnenter

Heidis bryllupsgave var en rød knallert: Mød sko-sælgeren, der elsker at få Vejle til at 'smage dansk'

Vejle

De ældres formand går af efter valgballade: 'Det er noget skrammelværk, og jeg er rigtig ked af, at det har udviklet sig på den måde'

Navne For abonnenter

Louis Bülow fortæller om sine minder: Fra en svunden tid - og dem, jeg savner

Alarm 112

15-årig provokerede politiet ved Eskes Bier Bar, hvor han henviste til drabet på fire betjente i 1965: - Det er imponerende, han kender sin politihistorie

Vejle For abonnenter

Så faldt hammeren: Ekskluderede medlemmer af Vejle Motorbådklub har fået deres dom - 'nu er de værste smidt ud'

Sport For abonnenter

Karakterbogen: FC Fredericia spillede godt i 65 minutter og faldt så med et brag

Vejle

Se video fra Vejles pressede morgentrafik - så laaaang tid tager det at komme til midtbyen ad populær indfaldsvej

Danmark

Løvkvist: Thulesen vil trække en streg i sandet - men vil Pia K. dele vandene?

Vejle Boldklub

Lyt til podcasten om VB: Intet i statistikkerne peger på en sejr over Viborg, men derfor tror Banke og Møllenberg på det

LEDER For abonnenter

Havnefoged-chikane, eksklusion af medlemmer og en kommende retssag i Vejle Motorbådklub er dybt tragisk: Forlig jer nu, I skabhalse - vi behøver ikke mere underholdning

Navne

To Vejle-kokke kæmper om samme titel: Felix går fra at være tv-vært til at bedømme gourmet-retter med østers

Annonce