Annonce
Vejle

Nyt spisested serverer kebab for feinschmeckere

Delux Pizza & Kebab satser først og fremmest på take-away, men det er også muligt at tage plads og nyde maden ved et af det nye spisesteds små borde. Foto: Flemming Larsen

Delux Pizza & Kebab er åbnet i Å-Centret. Her satser man på takeaway, men gæsterne er også velkomne til at nyde specialiteterne ved et af de små borde.

Annonce

Vejle: Hjemmebagt dürümbrød, kebab, salat, tomat, agurk og dressing.

Det er en af specialiteterne hos Delux Pizza & Kebab, der netop er åbnet i Å-Centret, og ifølge indehaveren, Burcu Koc, er placeringen i Søndergade 36, midt i Vejles nye restaurationsområde, den helt rigtige.

- Min mand og jeg har længe ønsket vores eget spisested. Det skulle dog have den rigtige beliggenhed, og den har vi fundet her, siger Burcu Koc.

Vejles nye spisested er omgivet af ikke færre end seks andre spisesteder.

Vores kebab er hjemmemarineret, og kødet er 100 procent flanksteak. Det er kebab for feinschmeckere; det er dét, vi skal overleve på.

Mehmet Koc
Annonce

Satser på takeaway

Spisestedet er på bare 60 kvadratmeter, og derfor satser Delux Pizza & Kebab da også først og fremmest på takeaway.

- Men derfor kan det, vi serverer, godt være af en god kvalitet, siger Burcu Koc, mens hun tilbereder en lille bakke med mandens bud på kebab.

Kødet er velsmagende, og marinaden er det ekstra krydderi.

- Vores kebab er hjemmemarineret, og kødet er 100 procent flanksteak. Det er kebab for feinschmeckere; det er dét, vi skal overleve på, forklarer Mehmet Koc, der holder opskriften på marinaden for sig selv.

- Den er hele hemmeligheden bag min velsmagende kebab, siger han.

Annonce

Pizza og kylling

Delux Pizza & Kebab har dog også salater, kylling, pizza, pita og pommes frites på menukortet.

Pamfletten fra spisestedet byder dog kun på specialiteter.

- Vi drømmer ikke om et stort spisekort, som kunderne alligevel ikke kan overskue. Det er bedre med få, men lækre retter, forklarer Mehmet Koc.

Som nævnt satser ægteparret, der har tyrkiske rødder, først og fremmest på takeaway.

- Vi har dog nogle enkelte borde, hvor kunderne er velkomne til at nyde maden og stemningen ved Sønderåen, siger parret, der tilføjer, at kundekredsen er alle, der sætter pris på kvalitet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Lad os gå sammen om at redde Lillebælt

Annonce