Annonce
Børkop

Nyt springcenter vil give vækstområde et stort løft

Sådan skal et nyt springcenter i Gauerslund se ud. Planen er, at der ligeledes skal laves en skillevæg mellem centret og den resterende del af hallen. Illustration: Constructa Rådgivning
Gauerslund Gymnastik skal søge penge til inventaret til et nyt springcenter i Gauerslund Idrætscenter. Et springcenter, som ifølge gymnastikforeningen vil kunne give både gymnastikken og hele området et gevaldigt løft.

Gauerslund: Fra næste år er det planen, at man i et afsnit af den nye hal i Gauerslund Idrætscenter kan tage tilløb, springe og hoppe løs.

For hallen skal have et helt nyt springcenter. Det vil bestå af nedsænkede stortrampoliner, en hæve/sænke springgrav samt en nedsænket springgrav.

- Det vil give gymnastikken et markant løft. Og det er meget tiltrængt, siger Arne Rasmussen, der er med i bestyrelsen af gymnastikforeningen og en del af den fundraisinggruppe, som nu er gået i gang med at søge om penge til indkøb af inventar.

Annonce

Planen er helt konkret, at der skal skabes et 180 kvadratmeter stort område i hallen, hvor der er et springcenter. Og det skaber nye muligheder for den store forening, hvor 700 unge som ældre dyrker gymnastik.

- Gymnastikken blomstrer kraftfuldt her i området, men som det er nu, har vi ikke de faciliteter, der skal til, for at fastholde især ungdommen. Når man når til 7. klasse, kan der være mange, som ikke længere kan udvikle sig, og som derfor søger andre steder hen. Faktisk har vi et hold, der må tage til Vejle for at træne, og det er jo fjollet. Nej, skal vi sikre fremtiden, er et springcenter helt nødvendigt, forklarer Arne Rasmussen.

Giver et markant løft

Et springcenter vil, ifølge gymnastikforeningen, give et markant løft rent idrætsmæssigt.

- Man kan klart bedre lære at springe de svære spring i et springcenter, og det er vigtigt for de erfarne gymnaster, der sagtens kan lave en flik flak og et kraftspring, men som skal udvikle sig videre derfra. Men det er også vigtigt for begynderne, for de får jo også forbedrede muligheder til at lære at komme ordentligt i gang, siger Arne Rasmussen.

- Det vil også give os helt nye muligheder i de nye tider, der venter i Gauerslund. Der skal bygges en fællesinstitution, hvor et plejecenter og daginstitution integreres, og man kan da godt se for sig, hvordan de ældre kan glædes over at følge med i, når børnene tonser rundt i springcentret, siger Charlotte Enok Poulsen, som også er med i fundraisinggruppen.

Gauerslund Gymnastik byder groft sagt på to grene af gymnastik, rytmisk og spring. Også den rytmiske del har for tiden sine udfordringer i form af mangel på halplads, men her vil det nye idrætscenter også skabe en kraftig forbedring af mulighederne for at træne.


Gymnastikken blomstrer kraftfuldt her i området, men som det er nu, har vi ikke de faciliteter, der skal til, for at fastholde især ungdommen.

Arne Rasmussen, Gauerslund Gymnastik
Annonce
Erhverv For abonnenter

Føler sig urimeligt behandlet af kommunen: Boligselskab lagde billet ind på stor byggegrund for 15 måneder siden - nu bliver det pludselig overhalet indenom

Danmark

Onsdagens coronatal: For femte dag i træk er der under 1000 nye smittetilfælde

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Forslag om ny, grøn uddannelse møder opbakning i byrådet: - Der kan næppe være to meninger om, at det er en god idé

Erhverv For abonnenter

Fyret efter 15 år: Lokal el-virksomhed tilkendt erstatning fra AAB Vejle

Billund

Annie og Flemming holdt privat loppemarked: Så meget kan de sende videre til børn i coronaramt land

Erhverv

Flytter fra Vejle til Fredericia: - Det er den rette beliggenhed

Børkop For abonnenter

I et amerikansk hjørne af Børkop renoverer Benny en speciel del af bilen

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Kultur

Paul tager bandet med til møllen: Spiller et utal af jazzens rytmiske stilarter

Vejle

Vejle-firma giver naturen en chance: Græsslåmaskinen køres i garage, så rådyr, harer, fasaner og vilde planter får plads

Danmark

Familie på fem bor på få kvadratmeter: Livet på en husbåd er besværet værd

Alarm 112

Skovbrand i gang ved Egtved: Brandfolk fra fire stationer er sat ind

Jelling For abonnenter

Kan du spotte dem? Derfor er nyt kameralignende udstyr placeret i to befærdede områder

Egtved

Nicoline er nyslået europamester i westernridning: - Det var en kæmpe overraskelse

Annonce