Annonce
Egtved

Nyt tilbud i Ødsted: Gratis morgengymnastik i det fri ved Brunmosehallen

Idræt i dagtimerne står bag gratis morgengymnastik, som er en stor succes to steder i Vejle og nu breder sig til Ødsted og Give. Foto: Idræt i dagtimerne

Vejle: Idræt i dagtimernes populære gratis tilbud om udendørs morgengymnastik breder sig nu fra Vejle til Ødsted, hvor der er premiere på plænen foran Brunmosehallen fredag 4. maj klokken 9.

- Det er fantastisk, at Ødsted nu kommer med. Den begejstring, som de frivillige instruktører har lagt i denne udfordring, har været helt unik. Der er udført et stort forarbejde med forberedelse af øvelser, testning af lys og scene. I lighed med Vejle vil der efter gymnastikken kunne købes kaffe og rundstykker for 20 kroner, fortæller Lars Damgaard, leder af Idræt i dagtimerne.

Erfaringer fra Vejle har vist, at cirka 30 procent af deltagerne ikke dyrkede nogen form for motion.

- Vi håber naturligvis, at det kan lykkes i Ødsted. En af grundidéerne bag Idræt i dagtimerne er jo netop at gøre inaktive borgere til aktive borgere, siger Lars Damgaard.

Der har været gratis morgengymnastik ved Albuen i fire år, og ofte er der over 100 deltagere. Den store tilslutning medførte i 2017, at der også blev tilbudt morgengymnastik på plæenen foran Vejle Bibliotek.

Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Annonce