Annonce
Ikast-Brande

Nyt vaccinationssted åbner i Ikast

Region Midtjylland skruer igen op for vaccinations-indsatsen og åbner fire nye vaccinationssteder. Arkivfoto: Annelene Petersen
Nye vaccinationssteder åbner i Ikast, Ringkøbing, Lemvig og Struer.

Ikast: i løbet af den kommende uge åbnes yderligere fire vaccinationssteder i det midt- og vestjyske område, nemlig i Ikast, Ringkøbing, Lemvig og Struer.

Det nye vaccinationscenter i Ikast bliver placeret i Sportscenter Ikast på Stadion Allé 2B, og det får kapacitet til at vaccinere 678 personer pr. dag. Det åbner den 8. marts fra klokken 9.

Centret i Ringkøbing åbner 9. marts kl. 12.30 på Kirkevej 16 i Ringkøbing, centret i Lemvig åbner 8. marts kl. 9 på Christinelystvej 8, Lemvig, og i Struer åbner et center 9. marts kl. 12.30 på Park Alle 4, Struer.

Baggrunden er, at regionen i løbet af foråret udbreder vaccinations-indsatsen mod covid-19 ud til mange flere borgere, og derfor åbnes de fire nye vaccinationssteder under ledelse af Hospitalsenheden Vest.

Annonce

22.000 om dagen

Samlet skal Region Midtjylland kunne vaccinere 22.000 personer om dagen (i gennemsnit), når vaccineleverancerne rækker til det, og der er en stor logistisk opgave at få det hele på plads. Derfor samles indsatsen nu under en og samme ledelse, og det koordineres i regi af Region Midtjylland.

- I tilknytning til de vaccinecentre vi har i Holstebro og Herning er det nu muligt at give et tilbud til borgerne om at komme til vaccination uden, at de skal tilbringe for megen tid i bil eller offentlige transportmidler. Og samlet set er vi nu klar til at have den fornødne kapacitet til rådighed, når forårets vaccineleverancer er til det, siger daglig leder af vaccinationsteamet i Hospitalsenheden Vest Dagny Kloster.

Folk får besked i deres e-boks, når det er deres tur til at booke vaccination. Alle skal booke tid på vacciner.dk for at kunne modtage en vaccine.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112

Kaffetørst førte til storbrand på Randbøl Hede: Se skaderne i videoen her

Annonce