Annonce
Give

Nyvalgte Christian Christiansen overtager formandsposten i GISK

GISK har fået sin nye bestyrelse på plads. Ny formand bliver Christian Christiansen (yderst til højre). Linda Høgh (midt i billedet) er ny næstformand. Derudover sidder Kim Stephansen, Søren Skøde Kristensen, Anette Breinholt Knudsen (fraværende), Michael Pedersen (fraværende) og Søren Arevad i bestyrelsen. Foto: Jim Hoff
Bestyrelsen i GISK har konstitueret sig efter årsmødet, og foreningen der varetager idræt, sundhed og kulturliv i Give, stiller nu med et nyt stærkt hold med den nye formand Christian Christiansen i spidsen.
Annonce

GIVE: Efter årsmødet den 8. september, hvor formand Michael Egsgaard og næstformand Johannes Winther ikke modtog genvalg, blev der valgt to nye medlemmer ind i bestyrelsen i skikkelse af Søren Arevad og Christian Christiansen.

Tirsdag den 22. september konstituerede bestyrelsen sig så med følgende resultat: Ny formand er nyvalgte Christiansen, og næstformand bliver Linda Høgh, der har været med i GISK lige fra dag ét.

Derudover består bestyrelsen af Søren Skøde Kristensen, Kim Stephansen, Søren Arevad, Anette Breinholt Knudsen og Michael Pedersen. Suppleanter er Peter Madsen og Johannes Winther.

Den nye bestyrelse vil, akkurat som den forrige, blive tætte samarbejdspartnere med centerleder Martin Schmidt, som glæder sig over, at den nye konstellation nu er på plads.

- Christian Christiansen er valgt for to år og har ved sin tiltrædelse understreget, at han er kar til det lange seje træk i bestyrelsen. Han har signaleret stor lyst til bestyrelsesarbejdet og posten som formand, hvilket er med til at give ro på. Linda Høgh har været med i bestyrelsen lige fra starten, så her har vi historikken og erfaringen med arbejdet i GISK fint på plads, siger Martin Schmidt.

Annonce

Strømlining og mere information

Centerlederen kan ydermere oplyse, at man nu vil arbejde på at åbne mere op omkring arbejdsprocesserne inde i maskinrummet i GISK. Det handler om mere info ud til borgerne efter nogle hårde år med mange lukkede møder med kommunens folk, arkitekter osv. Og så handler det også om en mere defineret rolleopdeling i bestyrelsesarbejdet, så folk ved, hvem de skal gå til i de forskellige situationer.

- Vi skal have gjort bestyrelsesarbejdet mere strømlinet, simpelthen. De første år var der et hav af forskellige opgaver og udfordringer, som skulle løses. Men nu er meget kommet på plads med projektering, økonomi og igangsætning af byggeriet af det nye fælles idrætscenter. Skinnerne er så at sige lagt ud, så nu handler det fremadrettet om at få skabt en åben og synlig struktur i GISK, så borgerne kan se, hvad der arbejdes med, og hvem der gør hvad, pointerer Martin Schmidt.

Annonce

Nyt stormøde i støbeskeen

Apropos transparens og synlighed vil GISK-bestyrelsen sammen med Martin Schmidt invitere nuværende og kommende brugere ind til samtaler i uge 41, 42 og 43.


Skinnerne er så at sige lagt ud, så nu handler det fremadrettet om at få skabt en åben og synlig struktur i GISK, så borgerne kan se, hvad der arbejdes med, og hvem der gør hvad

Martin Schmidt, centerleder


Her kan man ytre sig frit fra leveren om sine forventninger, ønsker og ideer om det nye fælles idrætscenter, og senere vil GISK indkalde til et stort fælles informationsmøde, hvor alle foreninger vil blive introduceret for de nu mere konkrete planer for det nye idrætscenter.

- Hvornår vi kan afholde stormødet, er jo meget afhængig af, hvordan coronasituationen udvikler sig. Vi skal nok informere mere ud både om de enkelte individuelle møder i uge 41, 42 og 43 og naturligvis også om stormødet. når det kan afholdes, siger Martin Schmidt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Smitten eksploderer også i Vejle: Borgmesteren opfordrer alle til at holde fast i de gode vaner

Danmark

Plantekød og pølsesnak

CORONAVIRUS

Live: Nye rejsevejledninger - rejser til Tyskland og Cypern frarådes

Annonce