Annonce
Sport

OB fik prygl i Parken, men det er ingen fordel for VB

Vladlen Yourchenko spillede fra start, da VB i forårspremieren vandt over Sønderjyske. Ukrainerens plads er dog under pres, fordi Allan Sousa er tilbage efter overstået karantæne. Arkivfto: Michael Drost-Hansen/Ritzau Scanpix

VB har Viljormur Davidsen og Allan Sousa tilbage, når det søndag gælder udekampen mod OB - fynboerne er uden anfører Janus Drachmann.

Vejle: Det er vigtigere at kigge på søndagens opgør mod OB end dvæle ved sejren over Sønderjyske.

2-0-sejren over sønderjyderne er for længst parkeret for VB-træner Adolfo Sormani:

- Ja, vi tager en del gode ting med fra vores første kamp, men vi mangler stadig fem, og de er en hel del vigtigere end det, som foregik for en uge siden.

VB's indledning på 2019 gjorde godt for selvtilliden for et mandskab, som blot hentede et point i de fem kampe, som førte op til Superligaens jule- og nytårspause. Desuden noterede Sormani med tilfredshed, at vejlenserne langt om længe spillede til nul og fik scoringer fra angribere.

Ingen er selvfølgelig glade for sådan et resultat, heller ikke selvom modstanderen er FC København, og jeg er ikke i tvivl om, at resultatet betyder, OB er endnu mere opsatte, når de møder os.

Adolfo Sormani om OB's afklapsning i Parken

Ingen glade efter afklapsning

Anderledes sløjt kom OB i gang med 2019. Fynboerne tabte 6-1 til FC København i Parken, men Adolfo Sormani nægter at tage det resultat som udtryk for OB's niveau.

- FCK er FCK, og den slags risikerer selv gode hold, når de spiller i Parken, siger Adolfo Sormani og fortsætter:

- Ingen er selvfølgelig glade for sådan et resultat, heller ikke selvom modstanderen er FC København, og jeg er ikke i tvivl om, at resultatet betyder, OB er endnu mere opsatte, når de møder os.

Mens VB forsøger at hægte sig på den nedre del af Superligaens midterfelt, er OB's ambition en plads i mesterskabsspillet, og den ambition er vanskelig at se indløst, hvis OB også kommer fra årets anden runde uden point.

OB mangler nøglespiller

OB går svækket ind til mødet med VB, da fynboernes anfører Janus Drachmann sidder ud på grund af karantæne.

- Han er en nøglespiller for OB, mener Adolfo Sormani.

Janus Drachmann, som slog igennem på superliganiveau hos AC Horsens og senere spillede FC Midtjylland, er en fysisk stærk midtbanespiller og omdrejningspunktet hos OB.

- Han er ikke kun en dygtig og erfaren spiller, men han er også en stor leder på OB's hold - han er en spiller, jeg virkelig godt kan lide, siger Adolfo Sormani.

VB-truppen er mod OB fri af karantæner. Viljormur Davidsen og Allan Sousa afsonede begge karantæne i forårspremieren, men de er nu tilbage.

Til gengæld sidder Kerim Memija og Serhii Hryn fortsat skadet ude. Det lysner dog for dem begge, selvom Adolfo Sormani er varsom med at give noget bud på, hvornår de atter er til rådighed.

Annonce
Forsiden netop nu
VB

VB vandt igen - og den bedste var på midten

Annonce