Annonce
Sport

Odders træner stopper

Michele Demontis forlader Odder efter kun et års trænerarbejde, netop som han har skabt et velspillende danmarksseriehold. Foto: Ole Nielsen.
Michele Demontis smed en bombe i Odder IGF efter efterårssæsonens sidste kamp - han stopper efter et år i Odder.

Odder: Odders træner Michele Demontis kastede en bombe i omklædningsrummet efter efterårssæsonens sidste kamp mod Marienlyst. Han stopper efter kun et år på posten.

I sommer mistede Odder ni spillere og fik en dårlig start på sæsonen, men Odder kom fint tilbage og spillede tre flotte kampe i kolding, Hedensted og mod OKS. Det er noget af det bedste fodbold, man har set fra Odders side i flere år, og det var fint trænerarbejde. Odder havde fået skabt et målfarligt mandskab med bl.a. 5-0 i Kolding og 5-2 i Hedensted.

- Jeg stopper bestemt ikke, fordi jeg er utilfreds. Jeg har været glad for at være i klubben, og jeg er glad for, at vi er kommet tilbage på sporet, men jeg har to børn på seks og ni år, og jeg har svært ved at få tingene til at hænge sammen i dagligdagen, siger Michele Demontis.

- Jeg har overvejet situationen længere, men jeg kan ikke vente til februar med at træffe en afgørelse. Det skulle være nu, så klubben fik tid til at finde en afløser, siger han.

Odder sluttede året med gode positive takter mod Marienlyst. Odder styrede spillet og skabte chancer, men Marienlyst lavede målene og vandt 3-1.

Odder kom bagud 2-0 ved pausen. Oliver Hartmeyer reducerede til 2-1 efter 76 minutter, men fynboerne svarede igen og scorede til 3-1 fire minutter før tid. Elias Lamnaouar lavede alle tre mål for fynboerne.

Odder fik Denis Suljic udvist allerede efter en halv time for at bruge mund over for dommeren. Han sagde bl.a. "det er fucking dårligt dømt" og fulgte det op med endnu en nedsættende bemærkning.

Hos Odder var 17-årige Simon Schouby et friskt pust, da han kom på banen i de sidste 35 minutter. Talentmassen i Odder er stor. Byens egne talenter vandt jyllandsserien og banker på til førsteholdet i 2020.

- Jeg er ikke så bekymret for, at Odder rykker ud af DS, sagde Michele Demontis. Østholdene Skovshoved og Slagelse ser ud til at blive nedrykkere fra 2. division, og så bliver der kun to nedrykkere fra DS og ikke fire, som er det værst tænkelige, hvis vestholdene rykker ned. Det skal Odder nok klare.

Odder-Marienlyst 1-3 (0-2)

Danmarksserien

Mål: 0-1 Elias Lamnaouar (17.), 0-2 Elias Lamnaouar (36.), 1-2 Oliver Hartmeyer, (76.), 1-3 Elias Lamnaouar (86.)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Ny butik med outlet i Vissingsgade

Annonce