Annonce
Vejle Boldklub

Offensiv-spiller færdig i VB

Sergiy Gryn har spillet sin sidste kamp på Vejle Stadion. Ukrainerens aftale med VB er ophævet. Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Sergiy Gryn er fortid i Nørreskoven efter cirka halvandet år i klubben. Aftalen mellem spiller og klub er ophævet.
Annonce

Vejle: Vejle Boldklub siger farvel til Sergiy Gryn.

Den 26-årige offensivspiller og VB har ophævet samarbejdet, som aldrig blev nogen succes.

- Der er lang vej til spilletid for Sergiy, da træneren har valgt at se andre veje offensivt. Derfor giver det mening for begge parter, at kontrakten ophæves, siger Jacob Krüger, teknisk chef i VB, ifølge en pressemeddelelse.

Sergiy Gryn nåede 39 kampe for VB og scorede fire gange. Han spillede senest i sæsonpremieren, da han indgik i startopstillingen, men allerede ved halvtid pillede træner Constantin Galca ukraineren ud, og efterfølgende var Sergiy Gryn ikke med i truppen til hverken kampen mod Sønderjyske eller mødet i søndags med FC København.

Sergiy Gryn kom til VB i foråret 2019 fra ukrainsk fodbold, og i løbet af sin første halvsæson i klubben blev det til flere gode kampe. Blandt andet scorede han to gange, da VB hjemme vandt 4-1 over Sønderjyske. Men efter nedrykningen fandt Gryn aldrig for alvor fodfæste på holdet.

VB har også sagt definitivt farvel til Magnus Grødem. Nordmanden er i øjeblikket lejet ud til den norske klub Sandnes og lejeaftalen er nu vekslet til en permanent aftale. Grødem kom til VB for et års tid siden og nåede blot to kampe for klubben.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce