Annonce
Fredericia HK

Officielt: FHK flyver bombemaskine ind fra Ringsted

Jesper Houmark får en bomber at gribe mod i værktøjskassen fra næste sæson. Nicolaj Nørgaard skifter som ventet til FHK. Arkivfoto: Ole Nielsen.
Som ventet henter Fredericia HK Nicolaj Nørager i TMS Ringsted. Playmakeren er topscorer i 1. division med 94 mål i 10 kampe.
Annonce

Fredericia: Nyheden blev breaket på TV 2 Sport mandag aften, da Fredericia HK spillede i Skanderborg. Under udsendelse forlød det, at 22-årige Nicolaj Nørager ville skifte til FHK, men på daværende tidspunkt var det endnu ikke officielt.

Det blev det så onsdag aften, hvor FHK meldte ud, at man har skrevet under med playmakeren fra sommeren 2020 og tre år frem.

- Vi har igennem længere tid haft Nicolaj på blokken, og derfor er det glædeligt, at det nu er lykkes - og det til trods for, at store ligaklubber har været i spil, siger bestyrelsesmedlem i FHK, Thomas Larsen i en pressemeddelelse.

Nicolaj Nørager blev engang kaldt for et af de største danske talenter af selveste tidligere landstræner Ulrik Wilbek, og efter sigende har Ribe-Esbjerg forsøgt at sikre sig hans signatur, før det lykkedes FHK at få fat i ham.

- Tilgangen af Nicolaj falder i tråd med, at vi gerne vil have træningsivrige spillere, hvilket Nicolaj er garant for med sin tilgang til håndboldspillet. Jeg ser frem til, at vi sammen med ham kan udvikle os og få FHK løftet op i den sjove ende af Ligaen, siger Thomas Larsen.

Jeg tror på, at Fredericia via hårdt arbejde vil komme tilbage blandt de allerbedste i dansk håndbold.

Nicolaj Nørager, kommende FHK-spiller

Annonce

De bedste i dansk håndbold

Det er et fornuftigt træk af FHK at bringe endnu en hårdtskydende spiller ind i truppen. Nørager har scoret 9,4 mål i snit for Ringsted i 1. division. Også i ligaen har han vist sit værd, for med Ringsted scorede han 113 gange, da klubben spillede i landets bedste række i seneste sæson.

Netop den manglende skudstyrke har været FHK's svaghed, for selvom der er kanoner i bagkæden i skikkelse af Jacob Mikkelsen, Rune Andersen, Rune Schrøder og Kristian Stoklund, er det ikke i alle kampe at deres arm fungerer efter hensigten. Nu får FHK endnu en arm.

- Jeg har igennem længere tid været i dialog med FHK. Jeg synes, at klubben arbejder med et ekstremt spændende projekt og efter en god dialog med Thomas Larsen og Jesper Houmark var jeg ikke i tvivl.

Med sine 9,4 mål i snit er Nicolaj Nørager en mand, der kan score mål fra distancen. Foto: Fredericia HK
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Vi er i kamp mod uret!

Danmark For abonnenter

18-årig døde efter en voldsom anholdelse: Hvorfor stilles ingen til ansvar?

Annonce