Annonce
Sport

Officielt: Finnbogason er klar for VB - støder til truppen med det samme

Kjartan Finnbogason får en aftale med Vejle Boldklub, som gælder for hele 2019. Arkivfoto: Ole Nielsen

Den 32-årige islænding, som har en fortid som anfører i AC Horsens, kommer til Vejle Boldklub på en aftale af et års varighed.

Antalya: Vejle Boldklub har lavet aftale med angriberen Kjartan Finnbogason.

Den 32-årige islænding slutter sig med omgående virkning til VB-truppen, som frem til fredag er på træningslejr i Tyrkiet.

Kjartan Finnbogasons aftale med VB er af ét års varighed, og han kommer til klubben, efter han tidligere i januar fik ophævet sin aftale med den ungarske klub Ferencvaros.

- Vi får en spiller, som er rutineret og kender Superligaen, siger Jacob Krüger, teknisk chef i Vejle Boldklub.

Kendskabet til den bedste danske række kommer fra de fire sæsoner, Kjartan Finnbogason fra 2014 til sommeren 2018 tilbragte hos AC Horsens.

- Finnbogason er en lidt anden type angriber end dem, vi råder over i forvejen. Mange af vores er spillere, som gerne vil flakke lidt rundt på banen, mens Finnbogason mere er en type, som holder sig inde i modstandernes straffesparksfelt, og det er sådan en type, vi har kigget efter, siger Jacob Krüger.

Annonce

Kommer med vigtig erfaring

Og så har Kjartan Finnbogason erfaring i Superligaens playoff-kampe om at undgå nedrykning, og den kan blive værdifuld for VB.

- Som det ser ud lige nu, er det kampe, vi risikerer, vi skal ud at spille, og der kan erfaring være vigtig, siger Jacob Krüger.

Kjartan Finnbogason spillede som nævnt fire sæsoner i AC Horsens, inden hans aftale i sommer udløb med klubben, og han skiftede på en fri transfer til Ferencevaros.

Som helt ung spillede Finnbogason i den skotske storklub Celtic, inden han efter ophold i norsk og islandsk fodbold i sommeren 2014 endte i AC Horsens.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
VB

VB-træner: Vi skabte nok til at vinde

Annonce