Annonce
Sport

Officielt: Morten Beck skifter til Viborg

Morten Beck Guldsmed forlader med al sandsynlighed FC Fredericia og skifter til Viborg FF. Arkivfoto: Morten Pape

Morten Beck Guldsmed er tabt for FC Fredericia. Tidligere på dagen erfarede avisen, at han ville skifte til Viborg. Det skifte er nu officielt.

Annonce

Fredericia: FC Fredericia mister bomberen Morten Beck Guldsmed.

Tirsdag efermiddag offentliggjorde Superliga-nedrykkeren Viborg FF, at bomberen har skrevet under på en to-årig aftale med klubben.

Morten Beck Guldsmed nåede at score seks mål for FC Fredericia i foråret og var dermed en vigtig del af klubbens overlevelse i 1. division.

Morten Beck Guldsmed var en af de første, som FC Fredericia begyndte at forhandle med efter sæsonen. Han har tygget på et tilbud i flere uger men har altså valgt at takke nej til det.

For FC Fredericia er det ikke første gang, at klubben sender en spiller videre til en større klub. Det er sket mange gange før, og ofte lykkes det også at finde en kompetent erstatning. Klubben leder allerede efter en ny angriber.

- For os gælder det om at ramme rigtigt 10 ud af 10 gange. Det gjorde vi ikke med Mamadou Soro Nanga i efteråret. Han havde åbenlyse kompetencer, men scorede ikke nok mål. Jeg synes, vi før har været dygtige til at hente angribere, og vi håber på at kunne præsentere en ny spiller indenfor 24 timer, siger Stig Pedersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Jesper hænger syv kilometer julebelysning op hvert år: Han giver et stjernegodt råd til vejlenserne

Annonce