Annonce
Jelling

OK Gorm om deltagelse af verdensmester: Det er et scoop

Maja Alm deltog for en uge siden i VM i Cross i Aarhus. Til maj løber hun i Grindsted, når OK Gorm arrangerer DM i Orienteringsløb i kategorien sprint. Foto: Lone Dybdal

Jelling: OK Gorm jubler. Orienteringsklubben er i år arrangør af DM i Sprint i Grindsted, og i den forbindelse har de spurgt, om den syvdobbelte verdensmester, danske Maja Alm, stiller op til løbet, der finder sted 25. maj.

- Ja, det er planen, at hun løber DM sprint, men ellers næsten ikke orientering i 2019, lyder svaret fra Lars Lindstrøm, sportschef og Maja Alms personlige træner.

Det skriver OK Gorm i pressemeddelelse, hvor de glæder sig over, at den danske orienteringsløber, der har vundet flest VM-titler gennem tiden, med stor sandsynlighed kigger forbi.

- Set fra arrangørside er det et scoop, skriver orienteringsklubben.

Maja Alm er nemlig på vej væk fra orienteringsløb og over i atletik, og den plan skal kulminere med 5000-meterløbet ved OL i Tokyo i 2020.

Planen er så ny, at Maja Alm for nylig blev kåret som Årets danske Orienteringsløber for sjette gang, så man skal ikke regne med, at hun har mistet nogle sine orienteringsevner endnu. Hædringen af den titel vil i øvrigt også finde sted til DM i Grindsted.

Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

Se billederne: Spotlight samlede børn fra Vejles skoler til fest, musik og fremtids-kig

Kultur For abonnenter

Siriuspatruljen samles ved Vejle Fjord: Her kan fortælles historier om kulde, afsavn og 100 dage uden bad

112

Campinghytten var fuld af tyvekoster: Retten udviste de to gerningsmænd

Annonce