Annonce
Jelling

OK Gorm skrev historie til succesfuld DM-weekend

Pernille Buch, Nana Knudsen og Rikke Binder stillede op i den bedste damerække, D21, til weekendens DM i stafet. Her konkurrerede de mod danske verdensstjerner og endte med en 9. plads ud af 12 hold. Privatfoto

De lokale orienteringsløbere fra OK Gorm havde en begivenhedsrig weekend til de danske mesterskaber i disciplinerne stafet og lang.

Jelling: To gange skrev OK Gorm historie, da der i weekenden blev afviklet danske mesterskaber i stafetorientering på Harrild hede nord for Brande.

Her havde OK Gorm nemlig et hold med i den bedste damerække, D21, for første gang i klubbens 45-årige historie. Holdet bestod af Pernille Buch, Nana Knudsen og Rikke Binder, som trods en solid indsats var langt fra en medalje med en 9. plads ud af 12 hold.

Senere på weekenden lykkedes det dog førstnævnte, Pernille Buch, at hive en medalje hjem, idet hun vandt sit første danske mesterskab på den lange distance. En konkurrence, som foregik søndag i Ulbjerg Plantage nord for Viborg.

Også i stafet-klassen H70 var der lokalt islæt øverst på sejrsskamlen, da Hans Christian Strib og Karl Kristian Terkelsen løb sig til guldmedaljer foran 14 andre hold fra hele landet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Tøjbutik i Vestergade lukkes

VB

VB siger farvel til norsk offensiv-spiller

Annonce