Annonce
Hedensted

OL-guldvinder kickstarter lokal undertøjssatsning

Pernille har en OL-guldmedalje på sit cv. Og nu er hun også frontfigur i en ny undertøjskollektion med base i Gramrode. Pressefoto

Indtil videre har Danish Endurance med base i Gramrode haft stor succes med at sælge egenudviklede strømper til aktive. Nu vil firmaet med svømmer Pernille Blume som frontfigur også erobre undertøjsmarkedet.

Annonce

Gramrode: Hun er rekordholder og regerende OL-guldvinder i kongedisciplinen 50 meter fri, har vundet et utal af øvrige medaljer gennem svømmekarrieren - og nu skal Pernille Blume også skubbe en undertøjskollektion fra Gramrode-virksomheden Danish Endurance over rampen.

Det kan ejer- og brødreparret Nicolaj og Christoffer Due offentliggøre efter ca. ni måneders arbejde i kulissen, hvor svømmeren selv har været inde over udviklingen af produktserien.

Brødrene - der i øvrigt begge har en fortid som elitesvømmere bag sig - har de seneste år positioneret deres brand som et af markedets bedste strømper til alt fra maratonløb til bjergbestigning.

De bliver sendt ud til de fleste egne af verden - og nu er de klar til at gentage kunststykket med undertøj til kvinder.

- Vi er i en gunstig situation, hvor væksten har stået mål med vores tårnhøje ambitioner. Derfor er det ekstremt interessant for os nu at udvide paletten og blive en endnu større global spiller, siger Christoffer Due.

Annonce

Det ultimative match

Sidste år fik Danish Endurance et overskud på godt 14 mio. kr., og det skyldes ifølge ejerne blandt andet den fokuserede tilgang til at dedikere hele sit fokus på at udvikle et nicheprodukt til sit maksimale potentiale.

Dermed virker det også som et stort skridt i en ny retning, men sådan ser de ikke selv på tiltaget.

- Hele filosofien og dna'et bag er fortsat den samme, og vi henvender os også stadig til det aktive segment. Vi har været rigtig stærke på herresiden, hvor vi også lancerede undertøj for halvandet års tid siden, og nu har vi fundet det ultimative match til at styrke den kvindelige del af brandet, siger Nicolaj Due.

Pernille Blume bliver den femte såkaldte ambassadør hos Danish Endurance. Også håndboldspiller Casper U. Mortensen, atletikudøver Stina Troest, bjergbestiger Rasmus Kragh og triatlet Anders Hofman er med i folden af professionelle sportsfolk, der løbende er med i udviklingen af produkterne.


Det ligger ikke i vores ordforråd at nedprioritere noget. Vi gearer op - uanset om det så kræver ekstra medarbejdere eller en times søvn mindre.

Christoffer Due, medejer, Danish Endurance


Svømmeren har selv været del af udviklingen af undertøjet fra Danish Endurance. Pressefoto
Svømmeren har selv været del af udviklingen af undertøjet fra Danish Endurance. Pressefoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Børkop

Brysterne skal stadig støttes i Børkop

Annonce