Annonce
Billund

Oliver Schröter fik sin racerdebut på Ring Djursland

Oliver Schröter fik debut på Ring Djursland i en Suzuki Swift. PR-foto: Boxengasse

Grindsted: Oliver Schröter, søn af motorsportscoach og tidligere DTC-kører Tommy Schröter, fik i slutningen af juni sin racerdebut i Danish Endurance Championship på Ring Djursland sammen med Dankemi Racing og Lukas Staub.

I en Suzuki Swift var duoen tilmeldt to løb på henholdsvis 55 og 60 minutter, hvor der undervejs skulle skiftes kører - præcis som i det legendariske 24 timers-løb på Le Mans.

- Det var en kæmpe oplevelse. Vi havde hver cirka 20 minutters træning på banen, og der skulle jeg både lære bilen og banen at kende, så der var travlt fra starten! Nu var Suzukien vist den absolut langsommeste bil i feltet, så vores fokus var udelukkende på at udvikle os og lære mere om at køre racerløb, lyder det fra Oliver Schröter i en pressemeddelelse.

- Jeg synes at det var en mega god debut. Jeg lavede en fejl i slutningen af det første løb, hvor jeg kom til at bremse for sent, så jeg måtte en tur gennem lidt sand, men det lærte jeg også noget af, tilføjer han.

Oliver Schröter og teamkammeraten var hurtigt enige om at gentage succesen på et senere tidspunkt, og det glæder Oliver sig til:

- Det var rigtig fint at køre sammen med Lukas. Vi kører cirka på samme niveau, så vi kan lære meget af hinanden, og vi kan presse hinanden til at yde lidt ekstra. Det bliver fedt at køre flere løb på den måde, lyder det i pressemeddelelsen.

Tommy Schröter stammer fra Grindsted. Han vendte tilbage til byen for et par år siden efter 25 år i Vojens. Her har han åbnet et nyt træningscenter med simulatortræning.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund

Pigespejderne holder julemarked

Annonce