Annonce
Debat

Om børn af fremmedkrigere: Deres forældre har taget et ufornuftigt fravalg af Danmark, hvilket også gælder for dem

Poul Rand. Privatfoto
Annonce

Læserbrev: De Radikale og venstreorienterede partier taler fortsat om danske børn i flygtningelejre.

De er ikke danske. Deres forældre har taget et ufornuftigt fravalg af Danmark, hvilket også gælder for dem og især dem, der er født med en Isis-kriger som far.

Når børn og voksne i disse lejre har traumatiske symptomer og sygdomme, mentalt som fysisk, er dette beklageligt, men det er en følge af de handlinger, forældrene har taget.

Hvorfor forherliger de ovennævnte partier disse personer?

Det anslås, at der var omkring 50.000 tyskerpiger i Danmark under besættelsen, men eksperterne er usikre på tallene.

5500 børn er blevet registreret med en tysk far, men undersøgelser har vist, at tallet nærmere er 10.000.

Indtil for nylig var oplysningerne om faderskabssagerne i disse arkiver lukket land, også for de pågældende børn.

Disse mødre blev på det groveste udskammet i fuld offentlighed, og deres børn fik prædikater som horeunger, naziunger, naziyngel, drageyngel, tyskerbørn og i bedstefald krigsbørn, men alle enedes om, de var avlet i hor.

I tiden efter krigen havde tyskertøserne/feltmadrasserne en vigtig rolle som skurke. Først mange år senere blev synet på disse kvinder mere nuanceret.

Ingen af tyskertøserne rejste til udlandet for at modarbejde danske interesser. Dem, der modarbejdede danske interesser mest, var regeringen, der dog fik holdt nazi-partiet uden for magt.

Modstandskamp og terrorisme kan ikke sammenlignes.


Værre er det at prøve at vende tilbage til det samfund, man vendte ryggen, for fremover at leve af systemet.

Poul Rand


At rejse ud af Danmark for at bekæmpe danske værdier, burde vi alle være enige i, er uværdigt og nederdrægtigt. Endnu værre er det at prøve at vende tilbage til det samfund, man vendte ryggen, for fremover at leve af systemet.

Om udskamning af tyskertøser var berettiget, må den enkelte vurdere med sin egen samvittighed, men en forherligende hjælpeindsats for Isis og deres "yngel" hører ingen steder hjemme.

Kære statsminister. En officiel undskyldning til Danske Krigsbørns Forening er på sin plads. Vurder grundigt den landsskadelige virksomhed, det er at hjemtage Isis-børn.

Nye Borgerlige ønsker ikke at udskamme Isis-tøser. Vi ønsker bare dem og deres ikke hjem, men gerne hen, hvor peberet gror eller andet eksotisk sted.

Anden verdenskrig er overstået, Tyskland er en god handelspartner, og turistindustrien har stor glæde af vore sydlige naboer. Vi bærer ikke nag, det var en anden tid, kultur og politisk situation i hele Europa.

Isis bliver ingen af delene. De er regulære banditter og terrorister, og deres sympatisører fortjener ingen plads i Danmark.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Politikerne har været til terminsprøve: Læs, hvad de siger til karaktererne

Sydjylland For abonnenter

Nu stiger bogormen fra Løgumkloster til tops i Venstre: Her er Stephanie Loses vej til næstformandsposten

Danmark For abonnenter

Lars Krarup i sit sidste interview om Venstre: Støjberg og Ellemann har skuffet

Annonce