Annonce
Give

Ombygningen af HUSET kører planmæssigt

Alt går efter planen mht. ombygningen af HUSET på Rådhusbakken i Give. Foto Jim Hoff
Annonce
Give - I december 2014 blev der indgået kontrakt med PS Lundgaard A/S, Bredsten om ombygning af det gamle rådhus i Give til nyt kulturhus. PS Lundgaard A/S afgav det billigste tilbud, der er skrevet kontrakt, og PS Lundgaard A/S er gået i gang med ombygningen.

Nedrivningen af sidebygningerne, der var første udbud, er gjort færdig, og det er nu muligt at se husets kontur, og hvordan det vil fylde på grunden.

Formanden for Kultur- og Idrætsudvalget Dan Arnløv Jørgensen glæder sig over, at projektet holder fremdrift efter planen:

- Jeg ser frem til, at vi kan indvi HUSET til efteråret, så Give får et velegnet hus til de mange aktiviteter, som planlægges i huset.

Også formanden for Give i Live Finn Knutzen udtrykker glæde over fremdriften:

- Jeg glæder mig over, at der nu er indgået kontrakt om ombygningen, og at arbejdet nu er i gang. Vi glæder os til at se projektet skride fremad.

Fremadrettet venter der en del møder, hvor det nuværende "Give i Live" og det tidligere Kulturhus' Brugerrådet skal opløses. Ikke fordi medlemmerne ikek har gjort deres arbejde godt nok, men fordi der skal etableres ét råd/en bestyrelse for HUSET.
Om alt går vel, forventes det, at HUSET kan indvies i efteråret 2015.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Lyntesterne finder flest smittede i Vejle: Derfor er de også glade for at pode til langt ind i foråret

Give For abonnenter

Tidligere nærradio-formand skal for retten: Tiltalt for at have raget knap en halv million kroner til sig

Coronavirus

Live: Partier afviser regeringens forslag om øget brug af mundbind

Annonce