Annonce
Erhverv

Online vinhandler åbner butik på Vejlevej: - Vi er klassens frække dreng

Butikschef Kenneth Ard (forrest) glæder sig til at møde kunderne i Fredericia i den nye vinhandel Vin med mere, som direktør Kasper Thustrup åbner fredag 1. november. Foto: Lene Dalsgaard Nielsdatter
Vin- og spiritusvirksomheden Vin med mere åbner fredag den 1. november butik i Fredericia. Det er den koldingensiske virksomheds tredje butik i Trekantområdet.
Annonce

Fredericia: For seks år siden startede virksomheden Vinmedmere.dk som online butik. Fredag 1. november åbner den koldingensiske vinhandel en spritny butik i Fredericia, som bliver virksomhedens tredje fysiske butik.

Vin med mere overtog for fem uger siden lokalerne bag Backyard Burger på Vejlevej 65 og gik i gang med et omfattende renoveringsarbejde.

- Vi overtog et helt råt lokale uden gulv eller loft, og vi satte os som mål at åbne butikken 1. november, så vi lagde lidt pres på os selv, fortæller direktør hos Vinmedmere.dk, Kasper Thustrup.

Vinhandleren valgte de meget rå lokaler, fordi de levede op til to afgørende kriterier for vinhandleren: synlighed og gode parkeringsforhold.

- Vores kunder køber oftest vin i kassevis, og det gider man ikke bære rundt på nede i gågaden. Bilen skal kunne holde tæt på butikken, siger Kasper Thustrup, der to dage før åbningen er i Fredericia for at give en hånd med, mens personale og håndværkere knokler på at få butikken klar.

Annonce

Klassens frække dreng

Mens en håndværker mærker op til parkeringsbåse på pladsen foran butikken, viser Kasper Thustrup og butikschef Kenneth Ard rundt i det store, nyrenoverede lokale, som er ved at blive fyldt op med nogle af de mange varenumre, byens nye vinhandler har på lager i Kolding.

I cirka en tredjedel af lokalet - den del der vender ud mod Vestre Ringvej - indretter butikschefen en vinstue med lækre plankeborde, bløde stole og en tv-pejs på væggen. En stor del af konceptet for kædens fysiske butikker er nemlig at tilbyde kunderne dét, de ikke kan få på nettet, nemlig oplevelser.

- Vi har planlagt en masse arrangementer - og så tilbyder vi, at virksomheder og private kan få skræddersyet deres helt eget arrangement i vores vinstue, fortæller Kenneth Ard, der har været i vinbranchen i flere år - siden august som butikschef i butikken i Kolding.

Han tilføjer:

- Jeg har længe glædet mig til at åbne denne butik og møde kunderne i Fredericia. Det bliver vildt sjovt at være med til at starte en ny butik op, siger Kenneth Ard, der mener, at de fredericianske vinkunder kan glæde sig til, at "klassens frække dreng" kommer til byen.

- Vi er klassens frække dreng, fordi vi er lidt billigere end andre vinhandlere. Vi importerer direkte, så vi har skåret grossistledet væk. Og så har vi et varelager i Kolding med 5000 varenumre, siger direktør Kasper Thustrup.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

18-årig døde efter en voldsom anholdelse: Hvorfor stilles ingen til ansvar?

Annonce