Annonce
Gear

Onlineportaler om specialbiler: Konfirmanderne lever drømmen ud

Ferrari 458. Foto: BookAclassic
Annonce
Konfirmation - Den unge konfirmand har netop sagt ja, den religiøse del er overstået og på vej ud af kirken, opdager konfirmanden overraskelsen. På parkeringspladsen holder en funklende Lamborghini, en amerikansk "flyder", en hestevogn eller et andet transportmiddel, som er de færreste af os forundt til daglig.

Den overraskelse har blandt andre onlineportalen www.bildroemme.dk specialiseret sig i, foruden bryllupskørsel, specialarrangementer og ture i udlandet i specialbiler. Ifølge indehaver Morten H. Andersen er interessen for at give konfirmanden en overraskelse på den specielle dag dog nogenlunde stabil.

- De sidste mange år har det været på nogenlunde samme niveau. Dog ser vi, at flere gør det til en overraskelse under festen. Det hænger sammen med, at efter det er blevet populært at hente konfirmanden i en specialbil, kan det være svært at overraske konfirmanden udenfor kirken. Det er lettere under festen, og desuden er det lettere at booke en bil, da efterspørgslen er knap så høj som lige efter kirken, fortæller Morten H. Andersen.
Ford Fairline 768. Foto: BookAclassic
Annonce

Bliv hentet af en budcykel eller en Ferrari

Onlineportalen Bildrømme samler specialbiler ejet af både små firmaer og private. Portalen formidler kontakten mellem kunder og udbydere. Prisen er cirka 3500 kroner til en konfirmation.

Hos onlineportalen www.bookaclassic.dk er priserne fra 1200 kroner og opefter. Her kan man foruden klassiske biler også booke mere kuriøse transportmidler.

- Det bliver mere og mere populært. Folk lever drømmen ud. Det er alt fra budcykler og Vespaer til Rolls Royce og Ferrarier. Ingen er udelukket, fordi de kommer på en budcykel. Det synes folk kun er sjovt, fortæller Claus Christensen fra Book a classic og fortsætter:

- Det er tit højdepunktet på dagen, at der kommer en flot bil og henter dem, og de står udenfor kirken og får taget billeder af det.
Annonce

Oplevelser har høj prioritet

Men prisen har en indflydelse på kunderne, fortæller Morten H. Andersen:

- Nogle prioriterer udgifterne til konfirmationsfesten anderledes og sparer på gaver og menu for i stedet at bruge pengene på denne oplevelse. Andre vælger den billigere løsning, hvor de giver et gavekort til en eventdag, som koster 800 kroner. Her kan konfirmanden så komme ud og få en køretur en anden dag, fortæller Morten H. Andersen.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Hedensted

Ny meningsmåling ryster posen i byrådet: Hver tredje vælger vil forlade V

Billund For abonnenter

Hun røg ud af byrådet: Ruth vil stadig sidde for bordenden

Annonce