Annonce
Vejle

Op i gear: Bøje & Brøchner er blevet en FordStore

Som FordStore-forhandler får Bøje & Brøchner forhandling af hele modelprogrammet, blandt andet Ford Explorer. Foto: Flemming Larsen
Bilforretningen på Boulevarden 58 er en ud af blot seks FordStore-forhandlere i Danmark og får dermed forhandling af hele Fords modelprogram.

Vejle: - Jeg har et oprigtigt ønske om at sikre fremtiden for vores forretning, og jeg tror på en familieforretning med Ford.

Det er budskabet fra Bent Krogh, indehaver af Bøje & Brøchner. Bilforretningen på Boulevarden 58 er blevet en ud af 400 såkaldte "FordStore"-forhandlere i Europa - eller en ud af seks bilforretninger i Danmark, der per 1. januar har skiftet gear.

- Jeg er sikker på , at vi som forhandler i løbet af de næste par år vil opleve en ændret strategi for distribution, servicering og garantiarbejde. Både drevet af importøren, men i lige så høj grad af vore kunder, forklarer Bent Krogh.

Annonce


Investeringen i at blive FordStore-forhandler er givet godt ud, især når man tænker på generationsskiftet i familievirksomheden.

Bent Krogh, indehaver af Bøje & Brøchner


Bilforhandleren har været med været med i fire årtier, og kan senere i år fejre sit 25-års jubilæum, alene som som Ford-forhandler på Boulevarden.

Et hårdt år

Bent Krogh erkender, at 2020 ikke salgsmæssigt har været nogen succes.

- Det satte corona-pandemien en brat stopper for i marts. Men ved at investere i vores medarbejdere i stedet for at afskedige dem, er vi mere end nogensinde før gearet til fremtiden, siger Bent Krogh.

Bent Krogh, der om kort tid fylder 60 år, har længe været i gang med et glidende generationsskifte. Sønnen Jonas er i dag således medejer af Bøje & Brøchner.

Annonce

Hele produktprogrammet

Som FordStore-forhandler kan far og søn fremover tilbyde hele Fords program af modeller.

FordStore-forhandlingen kommer til Bøje & Brøchner på et tidspunkt, hvor Jonas Krogh er trådt ind i familievirksomheden. Bent Krogh har dermed sikret næste generation. Foto: Flemming Larsen

- Vi kommer til at have mange flere demobiler i forretningen. Det betyder, at man fremadrettet både kan prøvekøre en Ford Explorer, en Ford Mustang Mach-e og endnu flere ST-modeller, altså biler med flere hestekræfter og mere udstyr, forklarer Bent Krogh.

I øvrigt glæder bilforhandleren sig over, at man i dag kun skal koncentrere sig om et enkelt bilmærke.

- Det gør, at medarbejderne ved alt om bilmærket. Det gælder vores højt specialiserede medarbejdere på værkstedet, og sælgerne, der ikke behøver slå op på internettet, da de allerede har den viden, kunderne efterspørger, siger Bent Krogh.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

NPV satser på byggestart inden nytår: Posthusgrunden skal bebygges fra 'den billige ende'

Debat

Jeg havde ellers glædet mig!

Annonce