x
Annonce
Børkop

Op mod 100 nye boliger i landsby: Planer om stor udstykning skal nu i offentlig høring

Det er et ret stort område af Skærup, der kan blive omdannet fra mark til by. Nu er lokalplanændringen sendt i offentlig høring. Illustration: Vejle Kommune

Skærup: En bygherre har planer om at udvide Skærup med omkring cirka 100 nye boliger, der skal ligge på en grund i den sydøstlige del af Skærup mellem Søndermarksvej og Fredericiavej.

Og nu har byrådet vedtaget forslag til lokalplan nr. 1306 og tillæg nr. 50 til Vejle Kommuneplan 2017-2029, som nu skal sendes i offentlig høring i fem uger. I den periode har man mulighed for at give kommunen et høringssvar med indsigelser, ændringsforslag og bemærkninger til forslaget.

Den nye lokalplan og tillægget til kommuneplanen skal give mulighed for boliger i form af enten åben-lav og tæt-lav bebyggelse eller en blanding af disse. Det forventes, at lokalplanområdet kan rumme op til henholdsvis 50 åben-lav boliger eller 105 tæt-lav boliger.

Med hensyn til vejadgang er det planen, at det skal ske fra Søndermarksvej. Det er desuden en forudsætning, at der etableres en støjvold mod Fredericiavej.

Der er tale om et areal på 6,5 hektar.

Når den offentlige høring er slut, skal sagen atter til afstemning i byrådssalen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Efter udbrud af corona på plejehjem: - Vi gør alt for at passe på beboere og medarbejdere

Vejle

Efter corona-udbrud på plejehjem i Vejle: 11 beboere er lige nu i isolation

Vejle

Rødkilde-student tog til USA for at forske i kræft - nu er han havnet midt i corona-orkanen

Annonce