Annonce
Sydjylland

Oplev Kristian Jensen tale ud af posen i nyt JV Direkte-arrangement

Oplev en mand - tidligere minister og næstformand i Venstre - Kristian Jensen tale frit fra leveren i et JV Direkte-arrangement, der er et samarbejde mellem Askov Højskole og JydskeVestkysten. Arkivfoto: Birgitte Carol Heiberg
Du kan nu opleve Venstres tidligere minister og næstformand Kristian Jensen i et nyt JV Direkte-arrangement, der er blevet til virkelighed i et samarbejde med Askov Højskole.
Annonce

Kristian Jensens politiske drøm brast, da han foruden at være eks-skatteminister, tidligere udenrigsminister og afgået finansminister sidste år også blev forhenværende næstformand i Venstre.

Siden er Kristian Jensen også blevet frataget alle sine ordførerskaber og udvalgsposter, efter han ragede uklar med den nye Venstre-ledelse.

Tirsdag 24. marts kl. 19.30 vil Kristian Jensen på Askov Højskole i et ærligt og åbent foredrag fortælle, hvordan politik kan være brutalt og uden retfærdighed - og samtidig være smukt og givende – og det sker med afsæt i en mere end 20 år lang karriere inden for dansk top-politik, fortæller Askov Højskole, der har allieret sig med JydskeVestkystens JV Direkte-koncept.

Kristian Jensen fortæller om sin kamp for at skabe et bedre Danmark - og om alle de op- og nedture, der har være undervejs, om de mange personlige relationer og nære venskaber, politik har givet, og om mødet med andre mennesker, der som han selv brænder for det, de engagerer sig i.

Kristian Jensen taler på Askov Højskole

Dato: Tirsdag den 24. marts klokken 19.30.

Sted: Askov Højskole, Maltvej 1, 6600 Vejen.

Pris: JydskeVestkysten-abonnenter 100 kroner – andre 120 kroner.

Teknisk arrangør: Askov Højskole i samarbejde med JydskeVestkysten.

Billetter kan købes via nembillet.dk eller avisfordele.dk/jydskevestkysten.

Der er plads til 123 betalende gæster. (Hvis det bliver en bragende udsolgt hurtigt, vil Askov Højskole flytte arrangementet til en anden sal, hvor der er plads til flere.)

Annonce

Rabat til abonnenter

Foredraget er kommet i stand gennem et samarbejde mellem JydskeVestkysten og Askov Højskole og præsenteres af nyhedschef Kim Dahl Nielsen, JydskeVestkysten, og linjefagsleder Ole H.B. Andreesen, Askov Højskole.

Billetter kan købes via nembillet.dk eller avisfordele.dk/jydskevestkysten og koster 120 kroner, mens abonnenter på JydskeVestkysten får 20 kroners rabat.

Arrangementet finder sted tirsdag den 24. marts klokken 19.30 og foregår på Askov Højskole, Maltvej 1, 6600 Vejen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce