Annonce
Sport

Opråb fra VB: Brug vores sponsorer

VB appellerer til, at folk med sympati for klubben kigger sponsorernes vej, hvis der er behov for at købe ind. Arkivfoto: Morten Pape
Vejle Boldklub har hjemsendt alt personale med undtagelse af direktør Henrik Tønder og klubbens økonomichef.
Annonce

Vejle: Vejle Boldklub forsøger at rette opmærksomheden mod klubbens sponsorer.

Som alle andre erhvervsdrivende er også virksomheder i VB’s sponsorkreds ramte på grund af coronakrisen.

- Vi prøver at række ud til alle, som holder med og af VB, og opfordrer dem til, at de støtte vores sponsorer, hvis der er brug for at købe noget, siger Henrik Tønder, administrerende direktør i Vejle Boldklub.

VB-direktøren håber, at det er muligt for klubben at gøre en lille forskel i positiv retning og i al fald få synliggjort virksomhederne i klubbens sponsorkreds.

- Vi er i den meget privilegerede situation, at mange virksomheder igennem mange år har bakket os op, og nu vil vi gerne gøre noget for dem, siger Henrik Tønder.

Rent praktisk sker det ved, at klubbens hjemmeside ændrer udseende. Tidligere mødte besøgende en forside, som bestod af nyheder fra forskellige hjørner af klubben, men forsiden er nu ændret.

Den er i stedet sået til med virksomheder fra sponsorkredsen og virksomhedernes links. Links lå også tidligere på VB’s hjemmeside, men da lå de placeret i sektionen for business. Nu kommer de på forsiden i en oversigt fordelt efter brancher.

Vi er i den meget privilegerede situation, at mange virksomheder igennem mange år har bakket os op, og nu vil vi gerne gøre noget for dem.

Henrik Tønder, VB-direktør

Annonce

VB's økonomiske tab endnu ukendt

Hos Vejle Boldklub er næsten samtlige ansatte hjemsendte. Kun Henrik Tønder selv og Brian Kristensen, som er klubbens økonomichef, er på arbejde.

- Der er arbejde omkring for eksempel de støtteordninger, som kommer, og så skal der også udbetales løn og tages hånd om andet i forhold til vores økonomi, siger Henrik Tønder.

Og økonomisk gør coronakrisen ondt på landets fodboldklubber, og VB er ingen undtagelse. Størrelsen af det tab, VB ender med, er selvsagt uvist, da ingen endnu ved, hvornår der atter spilles fodbold igen.

Den seneste melding fra Divisionsforeningen, som er klubbernes brancheorganisation, lyder, at spillet i landets tre bedste rækker er udsat på ubestemt tid.

Det er dog fortsat intentionen, at turneringen spilles til ende, og efter udsættelsen af sommerens EM-slutrunde er det ifølge Divisionsforeningens formand Claus Thomsen muligt, at der spilles til udgangen af juni og muligvis med enkelte kampe i begyndelsen af juli.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

18-årig døde efter en voldsom anholdelse: Hvorfor stilles ingen til ansvar?

Annonce