Annonce
Billund

Oprørere ville overtage bestyrelsen: Nu er de blevet smidt ud

Harly Jørgensen, til venstre, og Anker Frølund, var så utilfredse med den siddende bestyrelse i Grindsted Kolonihaveforening, at de ville have den skiftet ud. I stedet er de selv endt med at blive ekskluderet. Arkivfoto:Martin Ravn
Anker Frølund og Harly Jørgensen er ved en ekstraordinær generalforsamling blevet ekskluderet af Grindsted Kolonihaveforening. Sagen slutter ifølge Harly Jørgensen ikke her.

Grindsted: Tre haveejere, som gennem længere tid har været utilfredse med forskellige ting i Grindsted kolonihaveforening af 1947, er endt med at blive smidt ud af foreningen.

Helle og Anker Frølund og Harly Jørgensen havde ellers på grund af deres utilfredshed med tingenes tilstand tænkt sig at samle medlemmerne til en ekstraordinær generalforsamling med det formål at få bestyrelsen sat af og en ny til at træde til.

Den siddende formand Kurt Karlsen kom dem dog i forkøbet og indkaldte til ekstraordinær generalforsamling med bøf, spejlæg og ekskluderinger på dagsordenen.

Ifølge formanden mødte 41 af haveejerne op og fulgte hans opfordring til at ekskludere Helle og Anker Frølund, som ejer have nummer 39, samt Harly Jørgensen, som har haverne 64, 65 og 68.

Herefter skulle der vælges en ny bestyrelse, og det lykkedes ifølge formanden at finde fem, der er villige til at tage den opgave på sig.

- Nu skal vi have ro på, for al den dårlige stemning har bragt foreningen i krise. Jeg får en autoriseret revisor til at gennemgå regnskaberne, og det regnskab bliver fremlagt ved generalforsamlingen til foråret, siger Kurt Karlsen.

Grindsted Kolonihaveforening af 1947

Grindsted Kolonihaveforening af 1947 har 68 haver.

41 medlemmer var ifølge formand Kurt Karlsen mødt frem til den ekstraordinære generalforsamling på Ungdomsgården.

Fem blev valgt til en ny bestyrelse.

Ballade

Bag dramatikken ligger lang tids uenighed om, hvordan foreningen skal drives. Utilfredshed med bestyrelsens måde at håndtere hærværk, regnskab og en række andre forhold på fik i foråret en oprørsgruppe, bestående af blandt andre Helle og Anker Frølund samt Harly Jørgensen, til at bede bestyrelsen om at formulere et ordensreglement, så der kunne komme mere styr på tingene.

I stedet er de nu endt med at blive ekskluderet af foreningen.

Sagen stopper dog ikke nødvendigvis her.

- Nu går vi til advokat, for man skal ikke finde sig i sådan noget, siger Harly Jørgensen.

Han har desuden tænkt sig at kontakte Billund Kommune om de uregelmæssigheder, han mener at have observeret i kolonihaveforeningen, samt Grindsted Menighedsråd, som ejer den jord, kolonihaverne ligger på.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112

Fjerde formodede gerningsmand i Nørretorv-sagen fortsat på fri fod - intet nyt om offers tilstand

Give

Sundhedschef er tryg ved smitteudvikling i coronaramt område: - Indbyggerne har taget det alvorligt

Annonce