Annonce
Erhverv

Ordrerne strømmede ind hos VVS-firma efter første nedlukning: Åbnede fire nye butikker under corona

Peter Trangbæk er direktør for VVS-Eksperten med hovedsæde i Hedensted. De har haft markant fremgang under coronakrisen. Det skyldes blandt andet firmaets click-and collect service, som gjorde det muligt for kunderne at handle under nedlukningen. Foto: Morten Pape
VVS-Eksperten med hovedsæde i Hedensted oplevede stor vækst under coronaen. Det skyldes ifølge direktøren markant interesse for gør-det-selv projekter.

Hedensted: Kort efter den første nedlukning 11. marts sidste år mærkede VVS-Eksperten i Hedensted med det samme stor aktivitet på firmaets webshop.

- Det var næsten lige efter nedlukningen, at vi kunne se på webshoppen, at der var stor interesse for gør-det-selv-projekter. Faktisk eksploderede aktiviteten nærmest på vores webshop, siger Peter Trangbæk, direktør hos VVS-Eksperten.

Coronakrisen gjorde 2020 til et rekordår for VVS-Eksperten, fortæller direktør Peter Trangbæk. Foto: Morten Pape

Under hele coronaperioden var det muligt for kunderne at handle hos VVS-Eksperten, forklarer direktøren.

Annonce

- Vores click- and collect funktion har været åben under hele coronaperioden. Det har betydet, at vi ikke har måttet sende ansatte hjem eller haft behov for hjælpepakker, siger han  og tilføjer, at 2020 blev et rekordår for virksomheden.

Vores click -and collect funktion har været åben under hele coronaperioden. Det har betydet, at vi ikke har måttet sende ansatte hjem eller haft behov for hjælpepakker,

Peter Trangbæk, direktør for VVS-Eksperten

Click- and collect var medvirkende til, at firmaet oplevede stor vækst i sin omsætning i regnskabsåret for 2020/2021.

Fire nye butikker

I foråret 2021 åbnede VVS-Eksperten, der blev stiftet i 2000 af nuværende og arbejdende bestyrelsesformand Allan Elgaard, yderligere fire butikker, så der nu er 31 butikker fordelt over hele landet.

VVS-Eksperten har hovedsæde i Hedensted, hvor de råder over 10.000 kvadratmeter, der bruges til både centrallager og butik. Foto: Morten Pape

- De nye butikker ligger i Nyborg, Ringsted, Viby J og Frederikshavn. Vi har flyttet vores butik i Børkop til Fredericia for at få mere plads, forklarer Peter Trangbæk.

VVS-Eksperten

Er en landsdækkende kæde med 31 butikker fordelt over hele landet

Har webshop og mulighed for click-and collect

Blev stiftet i 2000 af bestyrelsesformand Allan Elgaard og har hovedsæde i Hedensted 

Beskæftiger i alt 200 medarbejdere og 45 til 50 på hovedsædet

Ledes af direktør Peter Trangbæk

Endnu et par butiksflytninger er undervejs for at få mere plads, ligesom det også er planen at åbne flere nye butikker. Hvor og hvornår er for tidligt at røbe, lader Peter Trangbæk forstå.

Det er især diverse varme-og energibesparende løsninger, der har skabt stor vækst i 2020/2021 hos VVS-Eksperten.

- Vi har oplevet stor interesse for blandt andet varmepumper, solcelleanlæg og pillefyr. Men der har også været mange, som gerne ville have frisket badeværelset op eller måske lige frem have et helt nyt bademiljø, fortæller direktøren.

- Vores største udfordring har faktisk været, at kunderne er kommet til at vente lidt på deres varer, for det har knebet lidt for vores leverandører med at følge med efterspørgslen kombineret med covid 19's påvirkning af transport fra østen, tilføjer han.

Annonce

Klar med rådgivning

VVS-Eksperten laver ikke VVS-arbejde for kunderne, men i butikkerne kan kunderne få inspiration til nye løsninger ude og inde som for eksempel badeværelsesinventar, varmeanlæg og pillefyr. Sidstnævnte er i brug i de fleste af VVS-kædens butikker, så kunderne kan se, hvordan de fungerer i praksis. Vareudstillingen kan variere fra butik til butik, men der er langt mere at vælge imellem på nettet og kan bestilles hjem, forklarer Peter Trangbæk.

- Vi har både de kendte mærker og vores egne, som blandt andet bliver produceret i Kina. Det er et prisvenligt alternativ, hvis man ikke lige går efter et bestemt mærke, siger han og fortsætter:

Vi har både de kendte mærker og vores egne, som blandt andet bliver produceret i Kina. Det er et prisvenligt alternativ, hvis man ikke lige går efter et bestemt mærke.

Peter Trangbæk, direktør for VVS-Eksperten

- Det, som gør os unikke, er gode priser, et stort udvalg og mulighed for at få rådgivning i vores butikker. Størstedelen af vores ansatte er uddannede inden for VVS og har før arbejdet i faget. Det betyder, at vi har mulighed for give kunderne en god rådgivning.

Stine Ellehammer Quist er butikschef hos VVS-Eksperten og klar til at rådgive kunderne. Sammen med direktør Peter Trangbæk har hun oplevet stor travlhed under coronakrisen, da folk fik travlt med gør-det-selv-projekter. Foto: Morten Pape

Modsat mange andre brancher, der mangler arbejdskraft, så er det ikke tilfældet hos VVS-Eksperten. De beskæftiger cirka 200 mand på landsplan og mellem 45 til 50 på hovedsædet og har også elever tilknyttet. I et par af butikkerne på Sjælland mangler der ledige hænder, mens et enkelt sæt mangler i afdelingen i Hedensted, men direktøren er fortrøstningsfuld.

Annonce

Foran på omsætning

Det kommende år tegner også godt med hensyn til omsætningen, vurderer Peter Trangbæk.

- Vi når ikke op på helt samme niveau som i det regnskabsår, der netop er afsluttet. Men vi ligger foran på omsætning mellem april og august i forhold til sidste år. Og lige om lidt er det efterår, som sammen med forår er vores store sæsoner, så det tegner godt.

Annonce
Vejle

Tag kandidattesten her

Navne For abonnenter

Så skal der drikkes champagne: Alle naboer er inviteret til Irmgards 103-års-fødselsdag

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Torsdagens coronatal: Yderligere 1247 er smittet med corona

Annonce
Annonce
Annonce
Billund

Storfamilien Junkers tag er styrtet ned i regnvejret: - Tingene bliver nemmere af, at vi ikke sætter os ned og er kede af det

Sydjylland For abonnenter

Ny anholdelse i stor narkosag: Ung mand mistænkes for indsmugling af 22 kilo amfetamin og salg for 71.000 kroner

Alarm 112

Nedrevet køreledning: Togtrafikken er gået i stå mellem Jylland og Fyn

Alarm 112

Slam! sagde det: Lastvognen var for høj til broen: Lyskryds sat ud af kraft

Vejle Boldklub

VB-træner Peter Sørensen er fortsat uden sejr; vi har spillet til mere, end vi fik

Børkop For abonnenter

Regnen var centimeter fra at ødelægge Danmarks smukkeste vandmølle: ‘Vi har råbt op om det siden 2017, men der sker ikke noget’

Erhverv

Revisionsfirmaet Kreston opretter ny afdeling i Brande

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Alarm 112 For abonnenter

26-årig anholdt i Vejle i stor narkosag: Fik en liter amfetaminolie sendt til Vejle med posten

Sydjylland

Anders troede, han skulle stemme på Venstre, men kandidattest pegede på et andet parti: - Det er stof til eftertanke

Vejle

Silende regn er skiftet til byger: Højvandsvagten stod op klokken tre i nat for at tjekke en vigtig ting

Vejle For abonnenter

Vejlenserne bider til: Burgeren er vigtigere end klimaet i en uge, hvor højvandsvagten sover med gummistøvlerne på

Hedensted

Anders Bent gik fra 20 forskellige hjemmehjælpere om måneden til fem-seks: De kender mig bedre

Annonce