Annonce
112

Otte anmeldelser om indbrud og tyveri på tre dage: Her har tyve slået til i weekenden

Otte anmeldelser om indbrud og tyverier på Nordvestfyn er landet hos Fyns Politi i løbet af weekenden. Arkivfoto: Michael Bager
Weekendens døgnrapport fra Fyns Politi fortæller om indbrud i både Middelfart, Nørre Aaby og Ejby.
Annonce

Nordvestfyn: Intet mindre end otte anmeldelser om indbrud og tyverier er havnet på Fyns Politis bord i løbet af denne weekend. Hårdest er det gået ud over ø-kvarteret i Middelfart. Her har ubudne gæster været forbi Storebæltsvænget, Endelavevej, Omøvænget og Ærøvænget.

På Storebæltsvænget er et køkkenvindue blevet opbrudt fredag mellem klokken 12.15 og 19.35. Fra huset er der blandt andet stjålet en iPad, en iPhone 8s og ure.

På Endelavevej er indbruddet også sket fredag - her mellem 15.30 og 21.50. Tyven er kommet ind ved at bryde et vindue i soveværelset op.

Ved at knuse en rude i et børneværelse har tyve skaffet sig adgang til en bolig på Omøvænget fredag aften mellem klokken 17.45 og 00.20. Der var spor efter indbrudstyven i hele huset, og med sig fra boligen fik vedkommende blandt andet smykker.

På Ærøvænget er en indbrudstyv lørdag morgen eller formiddag gået hårdhændet til værks. Først har vedkommende forsøgt at knuse en rude i et værelse, men da der kun kom et mindre hul, var vinduet ikke til at åbne. Vedkommende kastede sig derfor over soveværelsesvinduet, hvorfra han eller hun fik adgang til boligen. Der er endnu ikke overblik over, hvad tyven fik med sig.

Det er ikke kun i Middelfart, at indbrudstyve har været på besøg i weekenden. I Strib på Ved Norden Bro har en tyv brudt en terrassedør op - dog uden at fortsætte videre ind i boligen.

På Skolevej i Nørre Aaby er en dør ind til en lejlighed forsøgt opbrugt, mens der på Nørregade i Ejby har været indbrud i en virksomhed. Her er tyven kommet ind ved at klippe en hængelås over. Med sig fra virksomheden tog tyven en bajonetsav og en rundsav af mærket Dewalt.

Tilbage i Middelfart er en sort Peugot 508 fra 2011 blevet stjålet fra Irisvej i tidsrummet mellem lørdag og søndag morgen. Bilen har registreringsnummer AS 80 891.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund

To biler stødte sammen i tæt trafik

Annonce