Annonce
Sport

Over 100 unger og VB’s førstehold mødtes til bold i VB Parken

Klubbens førsteholdsspillere kiggede i løbet af eftermiddagen forbi VB Parken. De trænede lidt med deltagere, og til slut var der autografskrivning, og ikke overraskende trak VB-topscorer Kjartan Finnbogason (til venstre) og anfører Jacob Schoop godt. Foto: Vejle Bokdlub
Vejle Boldklub trak andet år i træk over 100 børn fra samarbejdsklubberne til et besøg i VB Parken til Future Vejle Dag.
Annonce

Vejle: Over 100 børn og hele VB’s førsteholdstrups mødtes mandag til fodbold i VB Parken.

Nærmere betegnet skete det til Future Vejle Dag, som også i sin anden udgave trak godt i områdets unge fodboldspillere.

124 spillere fra årgangene U6 til U10 deltog mod 123 i 2018.

- I første omgang gav vi mulighed for at 100 kunne være med, men vi ramte hurtigt 100 deltagere. Resten kom på venteliste, og alle, som stod på ventelisten, kom med, siger Henriette Eskildsen, koordinator i Future Vejle og desuden forretningsfører i Vejle Boldklubs amatørafdeling.

Future Vejle er VB’s samarbejdsprojekt med omegnsklubberne. Tidligere hed samarbejdet KUV, Klubsamarbejdet om Ungdomsfodbolden på Vejleegnen.

- KUV lå på et tidspunkt lidt stille, og da vi genstartede det, gav vi det et nyt navn, siger Henriette Eskildsen.

25 fodboldklubber er med i Future Vejle, og 16 af de 25 klubber var mandag repræsenteret med spillere i VB Parken.

Annonce

Kommer igen til næste år

Henriette Eskildsen ser gerne, at Future Vejle Dag bliver en årlig tilbagevendende begivenhed, og efter to vellykkede arrangementer ser hun ingen grund til andet end en fortsættelse.

Future Vejle er normalt rettet mod de lidt ældre spillere, da der er tale om et talentsamarbejde, som giver VB et stærkt grundlag til sin rekruttering af spillere.

- Vores normale aktiviteter i Future Vejle rette sig mod de lidt ældre spillere. Nu har vi også noget, der rette sig mod de yngste, siger Henriette Eskildsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce