Annonce
Give

Over 1000 blev testet - men ikke en eneste var smittet med coronavirus

Helga Jørgensen var en af de første, der blev testet, da Region Syddanmark i forrige weekend sendte en mobil testenhed til Give. Arkivfoto: Jim Hoff
Der kan være langt mellem de positive historier, der handler om coronavirus, men her er én af dem. Ingen af de personer, der forrige weekend blev testet i Give, var syge med covid-19.
Annonce

Give: Ingen af de personer, der 23. og 24. januar blev testet for coronavirus i Huset Give, blev konstateret smittet med den smitsomme sygdom.

Det oplyser presserådgiver Carsten Bruun fra Region Syddanmark til Vejle Amts Folkeblad.

I alt blev der i løbet af weekenden testet 1064 borgere, da den mobile testenhed fra Ambulance Syd var forbi Give. Faktisk var der så stor interesse for at få den såkaldte PCR-test, at de første stod i kø mere end en halv time lørdag, inden det midlertidige teststed åbnede.

Ligesom på landsplan er antallet af smittede med coronavirus i Vejle Kommune faldet de seneste uger. Kort før jul lå incidenstallet, som angiver, hvor mange der er smittet pr. 100.000 borgere, på 308. I dag er tallet for Vejle Kommune faldet 40.

48 borgere med bopæl i kommunen blev fra forrige søndag i forrige uge til søndag i sidste uge testet positiv.


Kort før jul lå incidenstallet, som angiver, hvor mange der er smittet pr. 100.000 borgere, på 308. I dag er tallet for Vejle Kommune faldet 40

Fra artiklen


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Hedensted

Delvis genåbning af efterskoler: Storebror pakker tasken, mens lillesøster må blive hjemme

Annonce