Annonce
Navne

Oversigt: Disse nekrologer og mindeord bragte vi i april 2021

Henrik Bang Pedersen var ved sin død skoleleder for asylskolen i Jelling. Han døde som 66-årig af corona. Privatfoto
Nedenfor har vi samlet links til de 16 nekrologer og mindeord, vi bragte om personer i vores dækningsområde i årets fjerde måned.

Tilbageblik: Vi oplever stor interesse for de nekrologer og mindeord, vi bringer, hvilket er baggrunden for denne månedsoversigt for april 2021.

Oplever du selv den sorg at miste en kær og ønsker, at vi laver en nekrolog, er du altid velkommen til at kontakte navneredaktionen på navne@jyskemedier.dk eller 7627 2009.

Du er også velkommen til at skrive mindeord (i udgangspunktet på maksimalt 200 ord) og sende det til navne@jyskemedier.dk - gerne med et foto af afdøde.

Annonce

Herunder følger aprils nekrologer og mindeord om personer med tilknytning til Horsens Folkeblads, Vejle Amts Folkeblads og Fredericia Dagblads dækningsområde - klik på navnet for at komme frem til artiklen.

Afdøde fra Horsens-området

Henrik Bang Pedersen, Bryrup, blev 66 år Han arbejdede senest på Røde Kors' asylcenter i Jelling. Tidligere var han skoleleder på Klovborg Skole.

Lill Godt Harlung, Skåde, blev 67 år Hun drev Den Hvide Hest i Horsens, Danmarks første arbejdsplads for sindslidende, i 17 år og var desuden bl.a. underviser og forfatter.

Niels Poulsen, Hovedgård, blev 95 år Han var landmand ved Gedved, hvor hans fem børn voksede op, men han oplevede den sorg både at miste sin hustru og tre af sine børn. Alligevel hørte man aldrig klage fra ham, lyder det i mindeordene.

Karen Jensen, Egebjerg, Horsens, blev 92 år Hun drev landbrug med sin mand i Lundumskov, hvor deres fire børn voksede op. Siden arbejdede hun som syerske, indtil hun gik på pension. Hendes personlighed gjorde stort indtryk på hendes naboer, fremgår det af mindeordene.

Elin Frank Justs liv fik et tragisk endeligt. Privatfoto

Elin Frank Just, Horsens, blev 62 år Hun nåede at arbejde i over 40 år som klinikassistent, inden hun blev skuddræbt af sin eksmand. Hun var en skattet person, hvilket blev bevidnet i tre mindeord - læs det fra kolleger her, læs det fra tidligere arbejdsgivere her og læs det fra en patient her.

Annonce

Afdøde fra Vejle-området

Leif Madsen, Vejle, blev 71 år Han tilbragte en del af sin opvækst på institutioner og var senere i en årrække formand og bestyrelsesmedlem i Udviklingshæmmedes Landsforbund i Vejle. Kredsformanden for Socialpædagogerne Lillebælt skrev mindeord om ham - læs her.

Poul Bilde satte sit præg på Vejle Boldklub - både på banen og i kulissen. Arkivfoto: Benny F. Nielsen

Poul Bilde, Vejle, blev 83 år Han var tidligere fodboldspiller, VB-formand og møbelhandler. Han vandt sølv med VB i 1965, nåede otte A-landskampe og var VB's formand i 1977-1985.

Tage Ditlev Jørgensen, Pomphole, Thyregod, Give, blev 68 år Han var selvstændig skoventreprenør og drev i en periode også landbrug. Desuden var han en passioneret jæger og lystfisker, der dyrkede sine interesser i både ind- og udland.

Ebbe Knudsen, Gårslev, Børkop, blev 88 år Han drev Hedegaarden på Gårslev Vestermark, først med sin mor og siden med hustruen Bodil. Han gik bl.a. op i lokalhistorien, naturen, dyr og blomster. Og så holdt han af at fortælle historier og tale med andre.

Annonce

Afdøde fra Hedensted-området

Sonja Schytz Madsen, Vejle, tidligere Ølholm, Tørring, blev 89 år Hun var bogholder hos en landsretssagfører i Vejle og i sin mands byggefirma. Desuden engagerede hun sig i lokalområdet, bl.a. som formand for Folkeuniversitets afdeling i Tørring-Uldum og som turarrangør.

Annonce

Afdøde fra Fredericia-området

Poul Pedersen, Fredericia, blev 93 år Han var tidligere fotohandler og blev æresmedlem i Fredericia Forenede Borgerlige Skydeselskab.

Poul Pedersen var formand for Fredericia Forenede Borgerlige Skydeselskab i 1986-1996. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen

Sten Aage Jørgensen, Fredericia, blev 91 år Han havde arbejdet som bankassistent, inden han skiftede til politiet. Med erfaring bl.a. som betjent og underviser på politiskolen kom han i 1975 til Fredericia, hvor han var chef for ordenspolitiet frem til pensionen i 1993.

Fhv. politiinspektør Sten Aage Jørgensen udgav i 2012 bogen "Fredericia Politis historie 1650-2008" sammen med Lokalhistorisk Forlag i Fredericia. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen

Carry Hansen, Fredericia, blev 76 år Hun var gildemester i 3. Sct. Georgs Gilde i Fredericia, hvor hun bl.a. blev beskrevet som en stor ildsjæl og en stor personlighed med mange kreative ideer.

Annonce
Vejle

Tag kandidattesten her

Navne For abonnenter

Så skal der drikkes champagne: Alle naboer er inviteret til Irmgards 103-års-fødselsdag

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Torsdagens coronatal: Yderligere 1247 er smittet med corona

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Godt nyt til vores egern, fugle og skovelskere: Vejle er suverænt det område i Danmark, hvor flest vil rejse ny skov - 70 millioner er på spil

Børkop For abonnenter

Regnen var centimeter fra at ødelægge Danmarks smukkeste vandmølle: ‘Vi har råbt op om det siden 2017, men der sker ikke noget’

Jelling

Butikkerne med positiv melding: Borgere husker stadig at spritte

Vejle For abonnenter

Ny anholdelse i stor narkosag: Ung mand mistænkes for indsmugling af 22 kilo amfetamin og salg for 71.000 kroner

Alarm 112

Han nægter alt: 23-årig taget på fersk gerning med bilen fuld af tyvekoster

Vejle For abonnenter

Når det står ned i stænger, og Skovgade svømmer over: Så meget vand kan din bil tåle, før du får problemer

Navne

Hun ringede solen op og ned i 30 år: Gårdejer og tidligere kirketjener fylder 80 år

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Løvkvist: Venstre vakler på vippen i Jylland - og det er Ellemanns store chance

KANDIDATTEST

Ved du hvem, du vil stemme på? Tag kandidattesten her

Vejle For abonnenter

Vejlenserne bider til: Burgeren er vigtigere end klimaet i en uge, hvor højvandsvagten sover med gummistøvlerne på

Alarm 112 For abonnenter

Tre mænd rottede sig sammen og snød sygehus for millioner af kroner: Nu er der faldet dom over dem alle

Kultur

'Jeg kan være død om et halvt år': Kræftsyg Pretty Maids-forsanger håber stadig at give koncerter - efter 40 år med rock'n'roll

Annonce