Annonce
Navne

Oversigt: Disse nekrologer og mindeord bragte vi i august 2021

Knud Ankjær Pedersen fra Gedved døde 19. august som 65-årig. Arkivfoto
Nedenfor har vi samlet links til de 11 nekrologer og mindeord, vi bragte om personer i vores dækningsområde i årets ottende måned.

Tilbageblik: Vi mærker stor interesse for de nekrologer og mindeord, vi bringer, hvilket er baggrunden for denne månedsoversigt for august 2021.

Oplever du selv den sorg at miste en kær og ønsker, at vi laver en nekrolog, er du altid velkommen til at kontakte navneredaktionen på navne@jyskemedier.dk eller 7627 2009.

Du er også velkommen til at skrive mindeord (i udgangspunktet på maksimalt 200 ord) og sende dem til navne@jyskemedier.dk - gerne med et foto af afdøde.

Annonce

Herunder følger augusts nekrologer og mindeord om personer med tilknytning til Horsens Folkeblads, Vejle Amts Folkeblads og Fredericia Dagblads dækningsområde - klik på navnet for at komme frem til artiklen.

Afdøde fra Horsens-området

John Madsen, Esbjerg, tidligere Horsens og Fredericia, blev 84 år Mens han læste til ingeniør i Horsens, trænede han i Horsens fS og blev senere dansk mester fire gange med Esbjerg. Han nåede 20 kampe på fodboldlandsholdet.

Knud Ankjær Pedersen, Gedved, blev 65 år Han bestred ledende stillinger og var selvstændig konsulent og engagerede sig i fritiden i bl.a. politik og Rotary.

Lars Filskov, Horsens, blev 52 år Han nåede at arbejde 25 år som ambulanceredder i Horsens. Kolleger kørte i kortege på vej til bisættelsen i Uth Kirke, og en af dem skrev et mindeord.

Lars Filskov døde 17. august som 52-årig. Privatfoto

Henning Pedersen, Horsens, blev 83 år Han afsluttede sit arbejdsliv med 23 år som værktøjsmager og reparatør, hvorefter han helligede sig familien og sin interesse for oplevelser i naturen. Han var æresmedlem i flere foreninger, bl.a. hos Horsensegnens Strand- og Landjægere, skrev et barnebarn i mindeordene om ham.

Annonce

Afdøde fra Vejle-området

Hans Jørgen Hansen, Gårslev, Børkop, blev 92 år Han havde arbejdet i industrivirksomheder i Fredericia, inden han på fuldtid kastede sig ud i produktion af champignon på sin fødegård. Med tiden udviklede Gårslev Champignon sig til et af landets største firmaer på området, fremgik det i mindeordene.

Britta Tirsbæk Madsen døde 3. august som 79-årig. Privatfoto

Britta Tirsbæk Madsen, Give, blev 79 år Hun havde bl.a. arbejdet som dagplejer og sygehjælper, inden hun uddannede sig til socialpædagog og efterfølgende var med til at skabe en god hverdag for en gruppe udviklingshæmmede i et kommunalt bofællesskab. Hun var desuden familiens samlingspunkt.

Annonce

Afdøde fra Fredericia-området

Benny Sørensen, Fredericia, blev 74 år Han mistede synet som treårig, men blev en ihærdig og seriøs sportsmand, skrev en tidligere løbemakker i mindeordene om ham.

Flemming Hansen, Herning, tidligere Fredericia, blev 59 år Han arbejdede som fotograf på Herning Folkeblad, men engagerede sig også i sin gamle hjemby, Fredericia, bl.a. i foreningen Mælkebøtten.

Annonce

Afdøde fra Hedensted-området

Der var ingen nekrologer eller mindeord fra Hedensted og omegn i august.

Annonce

Afdøde fra Odder-området

Vibeke Mørch Andreasen, Hou, Odder, blev 100 år Hun var tidligere overlæge på Holstebro Sygehus' fysiurgiske afdeling og flyttede som enke til Hou, hvor hun i de sidste 10 år af sit liv boede i seniorbofællesskabet Havglimt.

Vibeke Mørch Andreasen døde 13. august som 100-årig. Privatfoto
Annonce

Afdøde fra Billund-området

Torben Dantoft, Billund, blev 68 år "Torben var måske ikke kendt som den store udfarende person her i Billund, men til gengæld er der ikke det FDF-tambourkorps på Fyn eller i Sydjylland, der ikke på et tidspunkt har nydt glæde af ham. Torben var en ukuelig ildsjæl, der altid var klar til at hjælpe, og han har været drivkraften i mangt et tambourkorps", lød det bl.a. i mindeordene om ham.

Annonce

Afdøde fra Nr. Snede-området

Der var ingen nekrologer eller mindeord fra Nr. Snede og omegn i august.

Annonce
Vejle For abonnenter

Så tæt var Vejle på Magasin - nu skal Bryggen overbevises om Posthusgrundens fortræffeligheder

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Tirsdagens coronatal: 756 nye smittede - positivprocenten er den højeste i 10 uger

Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112

Dødsulykke i nat: 64-årig mand i voldsomt færdselsuheld

Erhverv For abonnenter

En måned efter fyringsrunde: Stor Vejle-virksomhed fordobler alle ansattes månedsløn - og søger nye medarbejdere

Børkop

Byrådet sagde ja til at bygge kommunens længste dige: Stor regning sendes videre til sommerhusejerne

VEJLE

Knallertkørekortet lugter ikke længere af benzin: Nu skal de unge drøne af sted på el-scootere

Give

Forening med tusindvis af tv- og internetbrugere er blevet solgt: - Det er ikke økonomisk forsvarligt at køre videre

Navne For abonnenter

Han var Gulddreng, en hitmager med hang til guld, glimmer og modeller - men bag solbrillerne var der også bare Malte Ebert - og det tog halvandet år at vende tilbage til et liv uden stress-symptomer

Navne

Hun ringede solen op og ned i 30 år: Gårdejer og tidligere kirketjener fylder 80 år

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Navne For abonnenter

Hanne havde en glubende appetit på livet trods uhelbredelig kræft: Ville flyve helikopter og køre racerbil en måned før sin død

Danmark For abonnenter

Brandmand ramt af kræft og blodpropper: - Det er ufatteligt, at jeg ikke kan blive undersøgt for PFOS-forgiftning

Vejle For abonnenter

Det kan ende med endnu en bro over Vejle Fjord, historier om dårlig hjemmepleje gør ondt, lån kan sikre byggestart på Gammelhavn - og så bliver vi klogere på sygehus-bedrageriet: Få overblikket over de største Vejle-historier på blot fem minutter

Alarm 112 For abonnenter

19-årig vejlenser fanget på video og dømt for graffiti-hærværk: Skal betale bøde og erstatning

GAMLE DAGE

Lille Niels blev kørt over på Horsensvej - og hans far fik også en tragisk død

Annonce