Annonce
Navne

Oversigt: Disse nekrologer og mindeord bragte vi i februar 2021

Tidligere ejendomsmægler Arne Rattenborg, der var HFS'er i 66 år, døde 4. februar som 79-årig. Arkivfoto: Tommy Poulsen
Nedenfor har vi samlet links til de 19 nekrologer og mindeord, vi bragte om personer i vores dækningsområde i årets anden måned.

Tilbageblik: Vi oplever stor interesse for de nekrologer og mindeord, vi bringer, hvilket er baggrunden for denne månedsoversigt for februar 2021.

Oplever du selv den sorg at miste en kær og ønsker, at vi laver en nekrolog, er du altid velkommen til at kontakte navneredaktionen på navne@jyskemedier.dk eller 7627 2009.

Du er også velkommen til at skrive mindeord (i udgangspunktet på maksimalt 200 ord) og sende det til navne@jyskemedier.dk - gerne med et foto af afdøde.

Annonce

Herunder følger februars nekrologer og mindeord om personer med tilknytning til Horsens Folkeblads, Vejle Amts Folkeblads og Fredericia Dagblads dækningsområde - klik på navnet for at komme frem til artiklen.

Afdøde fra Horsens-området

Arne Rattenborg, Horsens, blev 79 år Han var uddannet lager- og kontormand og havde arbejdet som salgschef, inden han ejendomsmægler. I fritiden fyldte fodbold og socialt samvær i HFS.

Otto Nordahl Andersen, Horsens, blev 87 år Han var iværksætter og idemand til talrige projekter og nåede bl.a. at sælge forsikringer, souvenirs, hotdogs og vognmandsforretninger. Helt indtil december 2020 arbejdede han som konsulent og revisor.

Ebbe Kops, Ikast, tidligere Nr. Snede, blev 91 år Han blev dansk mester i boksning fire gange og var med til EM og OL.

Annonce

Afdøde fra Vejle-området

Gurli Ib, Vejle, blev 101 år Hun var livet igennem en glad person. Hun mistede sin mand for tidligt, men fokuserede på et få et godt liv alene og med gode veninder.

Gurli Ib formåede at glæde sig over de lyse stunder i sit 101 år lange liv. Arkivfoto

Egon Poulsen, Vejle, blev 73 år Han drev Autocentret på Flegmade og havde svært ved at sige stop, for arbejdet var både hans store hobby og interesse.

Lischen Djursbo Wirgowitsch, Gentofte, tidligere Vejle, blev 89 år Hun var psykolog og tidligere ansat ved amtsgården i Vejle. Hun var optaget af musik og viser og nåede også at udgive en slægtsroman.

Alf Sigvard Landgraff Østergaard, Vejle, blev 88 år Han var tidligere journalistisk redaktør på Vejle Amts Folkeblad, hvor han nåede at fejre 40-års jubilæum.

Niels Christian Nielsen, Jelling, blev 81 år Han arbejdede som lærer, præst og kirkesanger og var forfatter til bl.a. salmer, digte og en bog.

Svend Erik Hansen, Limskov ved Egtved, blev 88 år Sammen med sin hustru drev han Pjedsted Minimarked fra 1958 til 1990, hvorefter de overtog en landejendom med skovplantage i Gødding. Han var bl.a. instruktør på flere egnsspil og en passioneret jæger.

Svend Erik Hansen blev 88 år. Billedet blev taget i forbindelse med hans 80-års fødselsdag. Arkivfoto: Maria Søgård Jørgensen

Lars Peter Lund, Egtved, blev 89 år Han var fhv. gårdejer, konservativt kommunalbestyrelsesmedlem og medstifter af Egtved Museumsforening, som han stod i spidsen for som formand i en årrække (to mindeord om ham)

Rosa Stegeager, Aarhus, tidligere Vejle, blev 96 år Hun voksede op i Vejle og flyttede siden til Aarhus, hvor hun arbejdede frem til pensionen.

Helmut Boland Nyberg, Vejle, blev 75 år Han arbejdede bl.a. på Tulip i Vejle. "Trods alkoholen og et turbulent forhold til vores mor formåede han at være en både kærlig, omsorgsfuld, lærerig og sjov far", lyder det i mindeordene.

Åge Olsen, Jelling, blev 82 år Han var indehaver af Midtjysk Skovservice i Hygum.

Annonce

Afdøde fra Fredericia-området

Astrid Paludan, Vejle, tidligere Erritsø, Fredericia, blev 96 år Hun arbejdede som ergoterapeut i bl.a. Fredericia og Hornsyld, men hendes engagement rakte ud over landets grænser.

Annonce

Afdøde fra Hedensted-området

Thorkild Nordahl Jensen, Rask Mølle, blev 80 år Han var fhv. butiksejer i Hvirring og Horsens, og i Rask Mølle var kendt som et engageret menneske i både det politiske og lokale foreningsliv samt ikke mindst som indehaver af Tørring-Uldum Kommunes største hænder.

Thorkild Nordahl Jensen blev i 1999 af Horsens Folkeblad kåret som manden med Tørring-Uldum Kommunes største hænder. Han sov ind lørdag 30. januar som 80-årig. Arkivfoto: Morten Marboe

Johannes Bech-Nielsen, Hedensted, blev 82 år Han havde arbejdet i et emballagefirma i Horsens og var blevet uddannet litograf, da han blev hentet til trykkeriet på Horsens Folkeblad, hvor han var ansat frem til trykkeriets lukning i Horsens i 2001.

Leif Juhl, Hedensted, tidligere Aarhus, blev 76 år Han var civiløkonom og arbejdede bl.a. som økonomichef hos Terma i Lystrup og siden hos FDB's fabrikker i Viby.

Poul Mathiassen, Hedensted, blev 81 år I 1972 blev han den første halbestyrer i den dengang nye Østjyske Idrætshal, som han og hustruen Jytte satte deres præg på. Poul Mathiassen var også engageret i Radikale Venstre, bl.a. som lokalformand.

Annonce
Vejle For abonnenter

International kæmpe skal hjælpe NPV med at finde storinvestorer til byggeprojekt i Vejle

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Tirsdagens coronatal: 457 nye smittetilfælde - seks døde

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Her kan du få alt det gode til din krop på én gang: Ny virksomhed giver dig klarhed og skønne sager - lige i hovedet

Erhverv For abonnenter

Så meget skar Vejle-slagter af prisen: Liebhaver-sommerhus i Skagen kostede oprindelig 50 millioner kroner

Sport

Hedensted fyrer cheftrænerteamet med øjeblikkelig virkning: Klublegende tager over, mens tidligere succestræner skal assistere ham

Erhverv For abonnenter

Byens gamle restaurant Peking Grill er blevet til My Look: Louise har øjnene rettet på nyt forretningskoncept

Vejle Boldklub

Godt nyt for VB: Kolinger spillede med reserveholdet og ligner en mand, som er klar til kamp

Vejle For abonnenter

Jeg må stå på risten og nyde duften: Vejles nye stjerne-restaurant er så fin, at den ikke skilter med sig selv

Navne

Efter 2,5 år på Christiansborg: Nyt ordførerskab til Birgitte Vind

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Vejle

Omstridt centerleder 'fyret' fra Bifrost efter Sofies død: 'Det var svært at se, hvordan vi kunne genoprette tilliden'

Danmark

Mormor advarer om trend på TikTok: Barnebarn svært forbrændt af stikflamme fra brandfarlig leg med spraydåse

Vejle For abonnenter

Laura sex-slammer om sexisme: 'De tog mit navn og tilpassede det mit kønsorgan'

Vejle For abonnenter

Royal fest, DF svigtede ældre, afdødes journaler holdes hemmelige og VB på nedrykningskurs: Få overblikket over de største Vejle-historier på blot fem minutter

Vejle

Vil du bygge i Vejles nye bydel skal du have meget mere end kolde kontanter op af lommen

Annonce